AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Taneční škola Vavruška: - výuka tance pro mládež a dospělé - individuální lekce - Lady Latino - taneční, pohybová průprava pro děti od 3 let.

Služby - výuka tureckého jazyka - překlady, tlumočení.

Kurzy plavání pro děti: - plavání miminek, batolat - výuka plavání pro předškolní, školní děti.

Služby: - vzdělávací programy na míru - týmový koučink - individuální koučink - leadership - firemní komunikace....a další.

Služby - programy rozvoje osobnosti - kurzy Feuersteinovo instrumentální obohacování.

Služby - instruktor zdravotní tělesné výchovy - trenér systému spirální stabilizace páteře - instruktor čínských zdravotních cvičení Zhineng Qigong.

Školícím a poradenském centru: - kurzy pro manažery, obchodníky - koučování - HR servis.

Jazykové centrum: - výuka anglického jazyka pro od děti 3 let.

Nabízíme základní a středoškolské britské vzdělání. Naše soukromá škola poskytuje výuku podle britských osnov, zakončenou mezinárodní maturitní zkouškou IB.

Služby: - studio jogy a pilates

Pořádáme přípravné kurzy, pomaturitní studium a nulté ročníky na přijímací zkoušky právnických, ekonomických, filozofických a lékařských fakult.

Ateliér výtvarného umění - kurzy figurální kresby a malby.

Služby: - jazyková škola - překlady, tlumočení

Společnost DAKREZ, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy i daní. Mezi naše další aktivity patří pořádání školení, kurzů a seminářů v oboru mzdového účetnictví a personalistiky. Sídlíme na Praze 4, ulice Ve Lhotce. Naše služby, vedení, zpracování: - účetnictví - daňová evidence - ...

Společnost Sdělovací technika spol.s r.o. provozuje nakladatelství a vydavatelství odborných knih a časopisů z oblasti elektrotechniky, telekomunikací, zdravotnictví, ICT a technologiích obecně. V našem širokém produktovém portfóliu naleznete i literaturu pro volný čas. Klíčovým produktem vydavatelství je odborný měsíčník Sdělovací technika. ...

Služby: - školení řidičů - poradenství v dopravní legislativě a při dopravní nehodě.

Organizování vzdělávacích cyklů, seminářů, konferencí a tematických dnů v oblasti controllingu.

Online kurzy: - interiérový design

Kurzy, semináře: - meditace - prožitkové semináře.