AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Lektorka: - semináře osobního a profesního rozvoje.

Mindset Coaching používá metody pocházející převážně z oblasti vrcholového sportu a sportovní psychologie ke zlepšení individuální výkonnosti v profesním životě. Coaching pro manažery.

Služby: - tréning prodejních dovedností - koučování - organizační poradenství.

TRADIČNÍ KARATE, člen České unie Dento Karate-do. Zaměřujeme se jak na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoje odvahy provádíme obřad chůze po žhavém uhlí.

Služby: - vzdělávací kurzy pro firmy, jednotlivce: - manažerské dovednosti, projektový management, rozvoj komunikačních dovedností a další.

Naším cílem je, aby jakýkoliv zájemce si v trénincích našel to svoje. U dětí je to především pohyb, dospívajícím a dospělým porovnávání s ostatními taekwondisty na soutěžní úrovni a všem ostatním kondice, udržování pohyblivosti a získávání schopností se účinně bránit.

Jsme asociace se zaměřením na Taoistickou chrámovou školu, která pokračuje v linii legendárního zakladatele Tai Ji Quan – Zhang San Fenga ve wudangských horách.

V naší organizaci Okinawa Gódžú-rjú Budžucukan se věnujeme původnímu nezměněnému okinawskému karate.

Pokračujeme v tradici školy bojových umění Dento-Ryu-Budokan. Vyučujeme Aikido v tradiční formě. Naši instruktoři mají za sebou několikaleté studium i dřívější praxi ve výuce tohoto stylu pro děti i dospělé.

Specializací našich kurzů AEGIS jsou, ať už střelecko-taktické nebo sebeobrana a boj s chladnými zbraněmi.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Firma Jaroslav Skoupý se zabývá školením řidičů na vysokozdvižné vozíky. Nabízíme základní i opakované kurzy pro získání oprávnění k řízení VZV a manipulačních vozíků. Poskytujeme komplexní služby v oblasti pořádání kurzů pro řidiče. Školení se skládá z teoretické a praktické části, po úspěšném absolvování vydáváme uchazečům řidičské průkazy na ...

Služby: - vývoj a prodej softwarových řešení - správa sítí - požární ochrana, BOZP

Činnost: - outsourcing IT služeb - projektování a správa počítačových sítí a stanic - administrace serverů, firewallů, Cisco routerů - virtualizace a cloudové služby - školení....atd.

Jsme konzultační společnost zaměřená na procesní zlepšování metodikou Lean Six Sigma, firemní inovace a řízení změn. Našim klientům doručujeme jednotlivé projekty, školení i kombinované programy v servisních i výrobních organizacích. Náš přínos chápeme v doručení konkrétních výsledků a přenesení našich znalostí na stranu klienta, tak aby získané ...

Účetnictví a mzdy pro malé i velké firmy. Kompletní zpracování mezd a personalistiky, rekvalifikační kurzy a zpracování účetnictví. Specializace: - zpracování mezd - vedení daňové evidence - vedení podvojného účetnictví - daňové poradenství - extérní zpracování mezd - rekvalifikační kurzy - zpracování účetnictví - účetní ...

Individuální výuka: - anglický jazyk, angličtina.

Asociace pro využití tepelných čerpadel, z.s. sdružuje společnosti zabývající se technologií tepelných čerpadel. Jsme jediná profesní ogranizace v tomto oboru v ČR. Naše činnost je zaměřena na podporu rozvoje tepelných čerpadel a zvyšování kvalifikace instalačních firem. Poskytujeme odborná školení a pořádáme kurzy v oblasti tepelných čerpadel ...

Jazykové kurzy - výuka jazyků: angličtina, němčina, vietnamština, čínština, čeština. Pobočka Praha Centrum - adresa: Polská 10, 120 00 Praha 2. Pobočka Brno - adresa: Křenová 19, 602 00 Brno.

Služby - certifikační kurzy, workshopy, konzultace a semináře pro firmy.

Služby: - e-learningová a vzdělávací společnost zabývající se rozvojem nových metod a efektivním využíváním technologií ve vzdělávání.

Služby - školení a vzdělávání pro firmy na míru - rekvalifikační kurzy Facility manažer a management.

Služby: - trénink, koučink, poradenství pro obchodníky a manažery.