AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - studentská agentura - specialisté na vzdělání v zahraničí - zařizováním studijně-pracovních pobytů a vším s tím spojeného v zemích jako je Austrálie, Nový Zéland, Kanada nebo třeba Velká Británie. Pobočka Brno: Moravské náměstí 3 tel.: 543 214 649

Služby: - odborné kurzy pro řidiče - kurzy pro učitele autoškol - dopravně psychologické pracoviště.

Činnost: - certifikované semináře a školení pro estetickou a regenerační medicínu.

Vzdělávací a poradenská činnost - školení a koučování aplikované psychologie.

Služby: - vzdělávací a rekvalifikační programy, kurzy v oboru grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti.

Služby: - marketingová komunikace - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediální školení, trénink.

Výuka cizích jazyků - angličtina, němčina, španělština, ruština a čeština pro cizince - kurzy, skupinová výuaka, příprava na mezinárodní jazykové zkoušky.

Služby - pořádáme kurzy, semináře - programy pro začínající realitní makléře.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti nákupu a snižování nákladů, outsourcingem nákupu a školením nákupčích. Máme 15 let zkušeností v této oblasti a 750 miliónů dosažených úspor.

Centrum tradiční čínské medicíny. Každodenní prevence - metody medicíny: - akupunktura - akupresura - moxování, baňkování - čínské masáže s aromaterapií - fytoterapie - kosmetické služby. Léčebné a kosmetické produkty. Ozdravné kůry na základě provedené diagnostiky. Odborné konzultace pro vážně nemocné. Vzdělání pro ...

Činnost: - poradenství, školení v oblasti zdravotnictví.

Služby: - semináře a kurzy pro rozvoj osobnostních dovednostní - individuální výukové programy, kurzy, semináře, audity a konzultace pro realitní kanceláře - právní semináře, konference a workshopy - specializované semináře v oblasti veřejných dražeb a exekucí - činnosti licitátora veřejných dražeb - teambuildingové akce

Služby: - školení na téma IFRS a US GAAP - poradenství

Služby - mobilita zaměstnanců a stěhování pracovních prostor - vízové ??a imigrační služby - jazykové a interkulturní vzdělávání.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.

Služby: - kurzy, vzdělávání pro sociální služby

Prodej: - vrtulníky - nové i použité Služby: - výcvik pilotů

Tai Ji Quan rodiny Yang Praha Výuka tradičního čínského kung fu pro dospělé i děti. Sestavy pro jednoho, sestavy ve dvojicích, cvičení se zbraněmi, sebeobrana, cvičení qigong, čínská zdravotní cvičení.

Činnost: - organizování vzdělávacích akcí pro sektor veřejné správy - akreditované kurzy.

Jsme součástí mezinárodní skupiny ARVAL, která působí ve 25 zemích a spravuje více než 700 000 vozidel. Působíme v oblasti financování a managementu vozových parků na českém trhu od roku 2003. Naše partnerská síť dodavatelů Vám zaručuje a nabízí stálou dostupnost a maximální vstřícnost v poskytování služeb operativního leasingu. Náročnost, kterou ...