AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Provozování horkovzdušných balónů, organizování letů a výcvik pilotů. Nabídka služeb v oblasti balónové reklamy..

Školení farmaceutický průmysl - marketing a prodej - finanční management - merchandising Podnikové poradenství Provádí (farmaceutický průmysl) - propagace a marketing.

Služby - strategické poradenství - řízení a restrukturalizace - vedení účetnictví - daňové poradenství - personalistika - koučink pro firmy, podnikatele, jednotlivce.

Program "Mezinárodní jazykové kurzy" je určen všem, kteří se chtějí zdokonalit v cizím jazyce v co nejkratší době a dosáhli věku 17 let. Tento program je zaměřen na studium v délce 2 - 24 týdnů a nabízí širokou paletu v mnoha státech celého světa. Akademické programy: - mezinárodní školní rok - University a College v USA a Kanadě ...

Profesní vzdělávání, školení dospělých v oborech: - marketing, obchodní dovednosti - organizační management - rozvoj osobnosti - ekonomický management, manažerské účetnictví - řízení nákupu a zásobování, logistika - zahraniční obchod, celní zákon, celní doklady, celní deklarace - obchodní právo - personalistika - pracovní ...

Kosmetické služby. Výhradní dovozce kosmetiky Chris Farrell Dovozce zdravého opalování HE-SHI Rekvalifikační kurzy pro kosmetičky

Kurzy plavání ve vlastním bazéně pro kojence, batolata a předškoláky. Kurzy plavání pro větší děti ve velkých bazénech v Praze. Cvičení, zájmové a umělecké kroužky pro děti a cvičení pro dospělé, cvičení a plavání pro těhotné a seniory, předporodní kurzy a laktační poradenství.

Zdravá záda, vývojová kineziologie, dynamická stabilizace, kruhový trénink, bodystyling, Program pro MŠ: zdravé cvičení pro děti s využitím míčů a balančních ploch, prevence vadného držení těla. Individuální lekce, konzultace, přednášky. Pobyty se cvičením v ČR i zahraničí. Víkendy, workshopy. Pobyty se cvičením zdravá záda a poznáváním Madeiry ...

Studio Happy time vzniklo jako reakce na dnešní příliš uspěchaný životní styl plný stresu. Nabízíme odreagování, možnost na chvíli se přenést do jiného světa bez starostí a udělat tak dobře své duši i tělu. Všechny kurzy probíhají v centru Prahy, nám.Jiřího z Poděbrad 7-8, Praha 3, metro A a tram č.11 HappyTime - relaxační a umělecké ...

Vzdělávání ve stavebnictví. Specialista na celoživotní vzdělávání a rekvalifikace v oboru stavebnictví a architektury. Pořádá: - odborné školení - semináře - kurzy - rekvalifikace - konference - výstavy i prezentace.

Problémy se čtením? Problémy se psaním? Projevy: nechuť k učení problémy a neúspěch ve škole denně se musíte dítěti věnovat pomalé čtení nečitelné písmo.

Jazyková škola, výuka, kurzy: - moderní hebrejština.

Služby - personální poradenství, nábor a zapojení nových zaměstnanců do firem - pořádáme školení a odborná setkání - kurzy pro firmy.

Služby - výtvarné kurzy, kurzy kreslení a malování pro děti a dospělé.

Centrum odvykání kouření: - semináře jak přestat kouřit.

Služby - kurzy první pomoci - školení pro firmy - akreditované kurzy pro pedagogy - programy pro děti mateřských škol.

Služby: - pořádání degustací, eventů a teambuildingů s vinnou tématikou

Služby: - firemní cestování - teambuilding - firemní eventy

Služby: - konzultace, koučink pro firmy - personální management - pěstování firemní kultury.

Cvičení, kurzy: - jóga - taichi - sunda - kung-fu.

Služby - kurzy, koučink - mnemotechnika, umění rychlého a účinného dlouhodobého zapamatování - rétorika.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopy, portály - tvorba šablon - webhosting - outsourcing - školení a konzultace