AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Poskytujeme poradenství a školení zaměřená na praktické využití e-tržišť v ČR.

Zabýváme se poskytováním školení v oblasti IT a jazykových dovedností.

Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.

Poskytování poradenství v oblasti managementu, koučování a vzdělávání vedoucích pracovníků. Implementace systému jakosti ISO 9000 a TQM.

pořádání otevřených seminářů zajišťuje korporátní vzdělávání, incentivní zájezdy i teambuildingy.

Služby: - střelnice - kurzy - zbrojní průkaz - výuka střelby Zbraně - komisní prodej.

Kurzy Home a Foto pro realitní makléře a veřejnost. Autorské a výukové metodické sady. Pro realitní kanceláře připravujeme kurzy

Nabídka akreditovaných, kvalifikačních i zájmových masérských kurzů certifikovaných u Ministerstva zdravotnictví.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: - informačních technologií na českém i slovenském trhu.

Centrum poskytující poradnu pro změnu životního stylu.

Realizujeme outdoorové, teambuildingové a sportovní akce. Organizujeme prožitkové kurzy, vzdělávací, školicí a vodní záchranářské činnosti

Baletní škola - výuka v oblasti tance - pořádání baletních představení - pořádání kurzů pro dospělé a děti od 2 let Baletní obchod - baletní tyče Agenturní činnost zastupování umělců.

Kurzy potápění PADI: - začátečnický kurz přístrojového potápění - pro pokročilé - výuka první pomoci - potápěč záchranář - potápění pod ledem - hloubkové potápění a z lodi - vrakové potápění - v suchém obleku - noční potápění - vyhledávání a vyzdvihování objektů z vody.

Channel Crossings patří mezi prestižní jazykové agentury. Na českém trhu působíme již od roku 1993. Naším posláním je poskytování široké nabídky efektivních jazykových služeb tak, abychom uspokojili individuální požadavky domácích i zahraničních klientů z řad soukromých firem, státních organizací i široké veřejnosti.

Nabízíme jazykové kurzy angličtiny, španělštiny a němčiny.

Agentura požárně technických a poradenských služeb. Nabízíme mimo jiné tyto činnosti v oblasti požární ochrany: - zpracování dokumentace požární ochrany - požárně preventivní prohlídky objektů - kontroly hasicích přístrojů a hydrantů - školení o požární ochraně - prodej a montáž hlásičů požáru

Nově otevřena prodejna a školící centrum. Nabízíme veškerý sortiment materiálů na nehtovou modeláž, nail art a manikúru.

Poradenská a vzdělávací společnost . Můžete využ?ít jak účast na pořádaných konferencích, seminářích a trénincích tak s nabídkou nového typu vzdělávací aktivity Efektivnější a účinnější praxe interního auditu.

Konzultační společnost: - tréninky pro manažery, obchodníky.

Tenisová škola - kurty pro veřejnost. Prodej a servis tenisových potřeb a vybavení.

Jsme výběrové česko-britské šestileté gymnázium nabízející nejvyšší kvalitu vzdělání v anglickém jazyce. Naše studentky a studenti úspěšně skládají mezinárodní zkoušky IGCSE a IB spolu s českou maturitní zkouškou a pokračují ve studiu na univerzitách v České republice i zahraničí.

Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání, konzultací a podpory informačních a komunikačních technologií. Je držitelem certifikací Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovací středisko ECDL, Akreditace MŠMT pro provádění rekvalifikací.