ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kouč, lektor, terapeut - individuální a týmové koučování - firemní a manažerské vzdělávání - psychoterapie - akreditovaný kouč České asociace koučů.

Služby: -sledujeme vývoj IFRS pravidel a aktivně působíme na jejich implementaci v českém prostředí -pomáháme společnostem při sestavování účetních závěrek -spolupracujeme s auditory při ověřování účetních závěrek -proškolujeme uživatele pravidel

Bailemos - škola argentinského tanga - výuka tance.

Výuka společenských tanců standardních, latinsko-amerických i netradičních v kurzech pro mládež, vysokoškoláky a pro dospělé od základních, přes mírně pokročilé až po speciální. Rovněž nabízíme jednorázové taneční semináře, individuální výuku, tvorbu svatebních choreografií, výuku ve firmách a pod.

Pronájem - luxusní limuzíny s profesionálním řidičem Zprostředkování - doprava s helikoptérou a letadly Letecký výcvik

Soukromá výuka angličtiny v Praze a okolí, tlumočení angličtiny, poradenství s vazbou na angličtinu.

Školení: - bezpečnost práce - požární ochrana. Prodej, servis: - hasicí přístroje - hydrantové systémy.

Výuka: - bojové sporty - TAI - JI - QUAN - QI GONG - WUDANG KUNG - FU. Kurzy: - FENG - SHUI.

Nabízíme kurzy plavání ve slané vodě pro miminka, kojence, batolata, předškolní děti a těhotné ženy o teplotě vody 32°C. Slaná voda je vhodná pro astmatiky, alergiky a děti s atopickým ekzémem. Pořádáme volnočasové aktivity pro zdravotně postižené děti, mládež a dospělé i zdravou populaci.

Služby: - pilates - jogaletes - výživové poradenství - lymfoterapie

Provozujeme jazykovou školku a jesle v rodinném prostředí, která poskytuje program v českém a anglickém jazyce pro děti od 15 měsíců do 7 let.

Alternativní medicína. Léčitelství. Kvantové unášení. Osobní rozvoj.

Angličtina pro starší 40 let - skupinová výuka od roku 1999.

Projektové poradenství, školící akreditační centrum.

Pořádání: - semináře a kurzy, - tréninkové programy, - koučování.

Poradenská organizace: - konference, - sympozia, - kurzy, - semináře.

Služby: - sestavení plánu a scénáře akce, - tvorba projektové dokumentace, - komunikace a koordinace s odborníky z oblasti produkce a marketingu, a další činnosti spojené s realizací události. Společenské a firemní akce na klíč: - materiální a technické zajištění, - občerstvení, - zajištění umělců, - vypracování scénáře, - ...

Pořádání: - vzdělávací kurzy, - koučování, - teambuilding, - firemní akce, - outdoor trénink.

Školení a kurzy: -Open Source aplikace -Oracle -Unix/Linux -Internet -UML -Microsoft -Základní školení uživatelů PC.

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Příprava a organizace vzdělávacích a zábavných akcí převážně pro firemní klientelu (např. teambuilding).

Školení, rekvalifikace a učení. Nabízíme kurzy kvalifikační, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovního ruchu, agličtina.