ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jsme úspěšná jazyková škola, která Vám od roku 2004 nabízí kurzy: - anglického - německého - španělského - francouzského - ruského - českého jazyka pro cizince. Naši zkušení a kvalifikovaní lektoři - včetně rodilých mluvčích - vyučují podle vysoce efektivní komunikativní metody. .

Škola a kurzy - potápění Prodej - potápěčské potřeby Servis - potápěčská technika Potápěčské práce

Překlady a tlumočení - angličtina - makedonština - chorvatština - ruština - běloruština - slovenština - čeština Výuka - běloruština - ruština - čeština - chorvatština - makedonština - slovenština - srbština.

Public relations Pořádání - konference i tiskové - kongresy - semináře - odborná školení - kulturní akce - slavnostní otevření - doprovodné programy - recepce - firemní prezentace.

Kurzy, semináře: - partnerství - tantrické masáže Služby: - tantrické masáže

Kurzy - běžné evropské jazyky - pro firmy, veřejnost i jednotlivce

Služby: -kurzy olejomalby. Malba, prodej: -obrazy.

Prodej vína Degustace a konzultace kvality vín Someliérské kurzy a akademie

Vzdělávací centrum. Akreditované rekvalifikační kurzy v oblasti chovu zvířat.

Provoz klubu pro děti s maminkami. Školička Dům na vršku.

Taneční škola ASTRA PRAHA pořádá taneční kurzy pro mládež i dospělé.

Společnost zabývající se kultivací české managerské a obchodní sféry. Nabízíme studium MBA, aplikační výcviky, koučing a konzultace pro firmy.

Konzultační činnost pro řízení podnikatelských subjektů. Koučing a školení.

Personalistika. Profesní vzdělávání, školení dospělých v oborech: - marketing, obchodní dovednosti - organizační management - rozvoj osobnosti - ekonomický management, manažerské účetnictví - řízení nákupu a zásobování, logistika - zahraniční obchod, celní zákon, celní doklady, celní deklarace - obchodní právo - personalistika - pracovní ...

Výuka jízdy na in-line bruslích pro děti i dospělé.

Služby: - výuka lyžování a snowboardingu - lyžařské zájezdy - VIP služby v oblasti zimních sportů

Vzdělávací akce v oblasti životního prostředí.

Školící středisko -centrum pro oblast působnosti v živnosti vázané porušování integrity lidské kůže -rekvalifikační kurzy v oborech permanentní make-up, tetování a piercing