ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola. Vyučované jazyky: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - ruština - čeština pro cizince - další jazyky (např. finština, švédština, turečtina, srbochorvatština atd.)

Služby: -masérské kurzy Internetový prodej, e-shop: -masérské přípravky -masrérské stoly

Vzdělávací společnost, pořádání: -vzdělávací kurzy. -školení.

Vzdělávací agentura a nakladatelství. Nabízíme přípravné kurzy ke zkouškám, státní maturitě, jazykové a profesní školení. Vydáváme knihy a CD k přijímacím zkouškám a slovníky.

Montáž, servis a revize plynových zařízení. Autorizované měření emisí. Rekonstrukce plynových kotelen. Provoz plynových kotelen. Školení a zkoušky obsluh plynových zařízení a topičů NTL plynových kotelen. Montáže a servis MaR.

Služby: - doučování - jazykové kurzy

Služby - vzdělávací agentura - kurzy a semináře pro firmy, podniky

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Tenisová škola pro děti i dospělé Prodej - tenisové vybavení Služby - vyplétání raket

Překlady - němčina Kurzy - němčina

Výuka - plavání kojenců Bazén Flora Jičínská 4, Praha 3 Bazén Ďáblice Legionářů 514/62, Praha 8

Poradenství v oblastí dotací EU - žádosti, studie proveditelnosti, CBA, administrace Strategické plány Analýzy, evaluace RIA

Půjčovna rámového, trubkového a pojízdného lešení Pronajímáme tyto druhy lešení: rámové lešení PLETTAC SL 70 a MJ trubkové a pojízdné lešení školení lešenářů.

Komunikační tréninky a široké spektrum měkkých dovedností pro různé profesní skupiny (manažeři, obchodní zástupci, asistentky, personalisté, tiskoví mluvčí aj.); Koučování; Manažerské poradenství a vzdělávání; Výběrová řízení, psychodiagnostika, assessment centre a další diagnostické metody pro formování lidského potenciálu organizace.

AGENTURA TIS, spol. s r. o. je vzdělávací a poradenská společnost zaměřená na vzdělávání, rekvalifikace a prohlubování kvalifikace specialistů pro krizové řízení a insolvenci jako jsou insolvenční správci, likvidátoři a dražebníci. Pro tyto odbornosti zajišťuje také poradenské služby. Vzdělávací agentura: - ekonomické poradenství. - ...

Průvodce farmaceutickým právem. Služby: -pořádání kurzů, seminářů, přednášek, workshopů

Služby: -vzdělávání techniků českého letectví -pořádání kurzů a seminářů

Služby: - masáže - kurzy, školení - výuka jazyků

Kurzy - hra na africké bubny Prodej, opravy - africké bubny djembe

Anglická škola: -výuka angličtiny -překlady, tlumočení

Služby: - vývoj aplikací - outsourcing - konzultace a školení