ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Letecká škola OKAir provozuje vyhlídkové lety, kurzy pilotem na zkoušku, pronájem letadel a výcvik pilotů PPL, CPL a FI.

Výuka - anglický jazyk pro předškolní a mladší školní dětijazykové kurzy pořádání - jazykové tábory v angličtině

Specializovaně se zaměřujeme na obor systemika, jenž je základem kurzů pro vrcholné managery. Systemické vedení firem je zárukou největšího možného ekonomického růstu společností. Psychologie obchodu vedená našimi lektory přetváří obchodní vnímání a efektivně využívá obchodní potenciál.

programy na posilování zdravých partnerských a rodinných vztahů, podporu rodičovských kompetencí a zdravého vývoje dětí v rodinách profesionalizace pracovníků sociální práce a prevence a další vzdělávání pracovníků pomáhajících profesí vzdělávací aktivity a aktivity osobnostního růstu

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Překlady - bulharština - němčina - ruština Výuka - bulharština - ruština - němčina

Kurzy - kreslení pravou mozkovou hemisférou i v angličtině

Rekvalifikační a vzdělávací centrum - Nordic walking - lyžování - masér

Profesionální certifikovaný kouč, lektor a konzultant - osobní, komunikační a manažerské dovednosti Členka ICF (International Coach Federation / Mezinárodní federace koučů) Prezidentka ICF ČR (International Coach Federation Česká republika)

Díky spolupráci s předními světovými špičkami v oblasti výzkumu a rozvoje lidského potenciálu/ NLP university Santa Cruis, Asia Coach center, Coachingworld Switzerland/, získáváme nejnovější poznatky z oboru jako první, tím zajišťujeme našim klientům, nejvyšší kvalitu sdíleného know how na českém trhu.

Kurzy - angličtina - němčina - španělština - francouzština

S námi se můžete naučit těmto cizím jazykům: - angličtina, němčina, ruština - francouzština, italština - španělština, polština, holandština, arabština. Připravujeme kurzy: - švédština - čeština pro cizince - nabídku kurzů chceme v budoucnu rozšířit o japonštinu. Firemní výuka: - probíhá přímo na pracovišti v čase zvoleném ...

Čajový komfort nabízí služby osobního čajovníka, který zajišťuje: - čajové obřady - Tea-Art performance - individuální degustace luxusních sklizní - snoubení prvotřídního čaje s vínem a světovou kuchyní - profesní či zájmové tréninky přípravy čaje - poradenský čajový servis.

Jsme sportovní klub se zaměřením na taekwondo pro děti a mládež. Tréninky jsou rozděleny do tří věkových skupin: Od 5 - 8 let, od 9 do 12 let a nad 12 let.

Historie vzniku našeho klubu Sejong Dojang, je do roku 1995, kdy byl pod naším vedením založen klub pod názvem Taebaek Dojang. Zabíváme se Taekwondem pro všechny věkové skupiny

Aikido pro děti (6-13 let), začátečníky (věk bez omezení) i pokročilé. Aktuální rozvrh cvičení na: aikidoprokazdeho.cz

Jsme přední česká společnost, která se zaměřuje na expertní vzdělávání a jiné služby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Sebeobrana Praha je pro začátečníky i pokročilé a učíme základní dovednosti u běžného napadení, psychicky obstát při napadení zbraní a speciální sebeobranu pro ženy.

Škola japonského bojového umění Bujinkan Budo Taijutsu.

1. zpracování dokumentace požární ochrany v souladu s platnými předpisy (požární poplachové směrnice, požární řády, požární evakuační plány, dokumentace zdolávání požáru, atd.), 2. zpracování požárně bezpečnostních řešení k projektové dokumentaci, 3. školení o požární ochraně,