ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Provozujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si studenti mají možnost vybrat nejlepší: - jazykovou školu - jazykový kurz - lektora - online výuku - další studenty na společnou výuku zdarma. Působíme globálně a nabízíme všechny jazyky. Registrace je pro všechny zdarma, učte se cizí jazyky s námi.

Komplexní zajištění služeb od A až do Z (na klíč) nebo jakákoliv dílčí služba. Poradenství a organizace: - kongresy - semináře, prezentace - firemní akce - školení (kursy), firemní večírky - incentivní turistika (motivační programy).

Osobní trenérka fitness Pořádání - školící akce Poskytování - psychologické poradenství pro sportovce

Firemní vzdělávání - rekvalifikace

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

I Vám může být lépe. Pořádám kurzy, na kterých učím účastníky, jak zlepšit jejich život, jak se naučit řešit své problém, jak uzdravit své pocity a svůj život.

Výuka jazyků: -angličtina -němčina -intenzívní internátní jazyková výuka -docházkové kurzy -studium v zahraničí (Anglie, Austrálie...).

Kurzy - výtvarné - kreslení pravou mozkovou hemisférou

Fitness cvičení pro maminky s dětmi - cvičení pro těhotné - pohybové akce Kurzy - první pomoc

Výroba ortopedických kloubních náhrad i páteřních systémů, školení operačních týmů..

Poradenství v oblasti osobní image, lektorská činnost, pořádání kurzů a seminářů se zaměřením na celkovou vizáž. Poradenství v oblasti osobní image Osobní image je vlastně jakási vizitka člověka. Každý člověk se chce cítit dobře a proto se zaměřuji především na souhru zevnějšku s osobností, protože ta je velmi důležitá. Přeji si, aby se mé ...

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

Poskytuje - studijní pobyty v zahraničí Austrálie a Nový Zéland

Školení: -bezpečnost práce ve výškách i pomocí horolezecké techniky. Prodej a revize OOPP proti pádu: - prostředky osobního zajištění pro práce ve výškách. Výškové práce i pomocí horolezecké techniky). Klempířské práce. Dokončovací stavební práce.

Společnost AMCA byla založena v roce 2005 s cílem poskytovat komplexní služby v oblasti pořádání odborných konferencí, firemních a kulturních akcí. Její pracovní tým tvoří zaměstnanci s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru. Od svého založení jsme úspěšně zorganizovali desítky národních i mezinárodních lékařských a dalších vědeckých ...

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Nabízíme individuální i kurzovou výuku světových jazyků a češtiny pro cizince pro firmy i jednotlivce - v kurzu vždy max. 4 osoby. Provádíme překlady a tlumočení. Zajišťujeme studijní jazykové pobyty na partnerských jazykových školách po celém světě. Nabízíme Vám možnost zhotovení překladů v: - angličtině - němčině - ...

Konzultační služby na světových finančních trzích Výuka a školení - odborníci pro práci na mezinárodních finančních trzích

Vydavatelství internetových serverů a publikací zaměřených na: - grafiku - webdesign - digitalní fotografii. Poskytujeme vzdělávací semináře a to jak pro širokou veřejnost, tak jednotlivým firmám, kterým pomáhá se vzděláváním zaměstnanců. Další oblast, ve kterých poskytuje Grafika Publishing vzdělávací služby je polygrafie.

Podnikatelský institut PYRAMIDA, s.r.o. pod vedením PhDr. PhMr. Štefana Medzihorského poskytuje: - kurzy - semináře - školení - vzdělávání.