ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Firma organizuje konference, workshopy a semináře pro vysoce postavené manažery z různých oblastí obchodu, služeb a státní správy.

Kompletní a odborný servis všem firmám zabývajícím se úklidem a čištěním. Zakládající člen České asociace úklidu a čištění - CAC.

Podpora a napomáhání rozvoje tělesné výchovy a sportu široké veřejnosti. Akreditovaná školení MŠMT ČR a systém dalšího vzdělávání cvičitelů a instruktorů..

Jazykové kurzy a jazykové konzultační služby zejména pro firmy, překlady a tlumočení.

Jazyková agentura pro výuku, překlady, tlumočení. Jazyková škola. Jazykové kurzy: - světové jazyky-angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština i méně frekventované jazyky. Čeština pro cizince.

Alfa Language Clubs-Praha - jazyková škola, překlady. 15 jazyků, včetně češtiny pro cizince. Začátky kurzů po celý rok. Akreditace od MŚMT na kurzy DVPP. Možnost výuky: v našich učebnách i u klientů). Typy kurzů: - individuální výuka - skupinová výuka pro veřejnost (2 - 5 studentů) - firemní kurzy - příprava na jazykové zkoušky - ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Prodejní internetová galerie - autorská tvorba Kurzy - malba na hedvábí pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií vedené výtvarníkem v malých skupinách nebo individuálně v prostředí ateliéru - šité na míru - autorská prodejní galerie

Pořádání veřejných i firemních vzdělávacích kurzů a seminářů vč. rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT po celé ČR. Např. pravidelně pořádáme kurzy: Zákoník práce a pracovní právo.

Pořádání víkendové semináře a přednášky. Masáže japonské, kineziolofie, reiky

Kurzy lezení pro začátečníky, pokročilé a děti lezecká stěna, skály ČR i zahraničí

Dceřinná spoločnost koncernu RWE. Služby v oblasti informačních technologií pro společnosti skupiny RWE. Provoz, údržba a správa: - konsolidované datové centrum v Brně. Vzdělávání zaměstnanců koncernu RWE: - odborné kurzy v oblasti informační technologie.

Služby: -firemní vzdělávání -kurzy pro veřejnost.

Konzultace v oblasti HR Vzdělávací agentura - poskytování vzdělání

Firma pořádá: - kongresy - vzdělávací programy fitness - aerobik - step - body styling - dance - hip hop - pilates - cycling - over ball - body ball - stretching, strečink - kick-box - jumping - bosu - jógu, jóga - cvičení dětí, seniorů a osob s nadváhou.

Aura-Soma poskytuje sebepoznání pomocí barev. Nabídka lahviček Equilibrium, Pomandery, Kvintesence, Mořské a Motýlí esence, Erikovy esence.

Poskytování vzdělávacích služeb pro dospělé (andragogika, školení, semináře, vzdělávání)