ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Prodej - učebnice jazyků Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina - ruština - francouzština - individuální i skupinová výuka - obchodní jazyk.

Prodlužování řas Manikúra - P - shine - zábaly - modeláž nehtů Rekvalifikační kurzy - nehtová modeláž - manikúra a nehtová modeláž gelem s UV lampou + acryl system - kompletní kurz

Pořádání - letní dětské tábory s výukou angličtiny Pořádání - letní dětské tábory s výukou angličtiny

Školící středisko - kurzy CERTIFIED PROFIBUS INSTALLER a CERTIFIED PROFIBUS ENGINEER

Úklidová činnost - údržba kovových a chromových rámů a krytů včetně napouštění Maloobchod - v nespecializovaných prodejnách koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vzdělávání pořádá - odborné kurzy - školení - vzdělávací akce (včetně lektorské činnosti) Chov drobných hospodářských, domácích a zoologických ...

Nabízíme prostory swingers tantra klubu. Otevíráme výcvikové kurzy filipínských, kreolských, thajských a erotických masáží v Praze. Pořádáme pravidelné akce a vystoupení.

LifeCor Academy je trenérská škola, která se zaměřuje na výuku instruktorů fitness, masérů a nutričních specialistů. Nastartujte svou kariéru trenéra fitness a přidejte se k nám. Kurzy obsahují až 150 hodin teorie a praxe v nových prostorách naší trenérské školy.

QW Languages school zajišťuje zakázkovou jazykovou výuku na celém území Prahy. Firemním a institucionálním klientům nabízíme kompletní převzetí odpovědnosti za plánování, řízení a realizaci procesu jazykového vzdělávání zaměstnanců. Jako dobrá jazyková škola nabízíme mnohem víc, než jen zprostředkování práce lektorů. Od analýzy potřeb zákazníka, ...

Překlady - čeština - němčina - češtinatlumočení - ruština - ruštinatlumočení Výuka - němčina - ruština - čeština

Kurzy - angličtina pro organizace i jednotlivce

Organizace - kroužky pro děti hudební. počítačové, jazykové Doučování Dětský kroužek - angličtina - kytara - klavír

Pořádání - vzdělávací služby v oblasti celoživotního a odborného vzdělávání

Právní služby Velkoobchod - sportovní potřeby Pořádání - semináře - školení

Rozmluvit věčné studenty, učit v místě, kde student bydlí nebo pracuje, a být vždycky vstřícní a neúřední - to jsou úkoly, které považujeme za nejdůležitější..

Chcete naučit své děti dobře plavat? Hledáte plaveckou školu v okolí Prahy? Obraťte se na nás. Firma provozuje plavecké kurzy pro děti a mladistvé v Praze. Organizuje kurzy pro neplavce i pokročilé plavce. Firma má patnáctiletou tradici, navazující na plaveckeskoly.cz Mgr. Karla Bergla. Využijte naši nabídku a naučte své děti dobře plavat. Výuka ...

Výklad tarotových karet E - shop - potřeby pro masáže oleje, mýdla, masky Semináře, kurzy - baňková masáž - indická masáž hlavy - medová masáž - masáž čokoládou, ... Masáže (relaxační, čokoládové, lávovými kameny, medové, indické, proti celulitidě, zad, ...)

Knihy o psychologii, filozofii, rozvoj osobnosti, pozitivní myšlení, sebeléčbě. Nakladatelství a eshop. Pořádání seminářů a kurzů.

Komplexní služby, dozor, školení - bezpečnost práce Komplexní služby, dozor - požární ochrana Školení - požární ochrana Revize - elektrické spotřebiče Revize - elektrické spotřebiče Školení - bezpečnost práce - požární ochrana - první pomoc