ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Nabídka individuálních vzdělávacích programů a poradenství pro firmy.

Školení, kurzy i na klíč - obchodní komunikace - vedení lidí - jak vést přijímací pohovor Semináře, kurzy, školení i na klíč - komunikace - asertivita

lektorská činnost v oblasti účetnictví a daně z příjmů pro podnikatele daňové poradenství auditorská činnost ve společnosti SP Audit, s.r.o.

1. jazyková škola - Italština, Angličtina, (Němčina) 2. turistické / ekonomické / politické informace - Itálie, San Marino, Vatikán, Maltézští rytíři 3. poradenství v oblasti potravinových doplňků (vitaminy, minerály, byliny)- porovnání různých produktů a dodavatelů 4. distribuce italských bonbonů - Baci Perugina

Fotografování - svatby Kurzy fotografování

Provoz rodinného centra, které nabízí hlídání děti, kroužky a další aktivity.

Otevíráme jazykové kurzy pro děti od 3 let i pro dospělé v Praze. Zajišťujeme výuku v mateřských školách i firemní kurzy. Maturantům nabízíme pomaturitní studium.

Pořádání - konference v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - veletrhy v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - golfové turnaje Pořádání - odborné semináře a kurzy v oblasti logistiky a obchodu Organizace - společenské akce.

Obchodní společnost která se zabývá importem zemního plynu a obchodem s plynem a elektřinou na území ČR. Nabízíme vzdělávání a konzultační služby v oblasti energetiky.

Zprostředkování práce v zahraničí jako Au Pair, jazykové kurzy v zahraničí.

Práce s textem. Jazykové korektury, editace, copywriting, webwriting. Překlady z a do španělštiny, angličtiny a němčiny. Odborné překlady z oboru celní deklarace a zahraniční obchod. Výuka jazyků, korespondenční kurzy..

Prodej - kosmetické přípravky GARNETIC, ALCINA - BIO kosmetika bez konzervantů DR. GRANDEL Kosmetické studio - kosmetické služby - vizážistika - barevná typologie - péče o obličej, krk a dekolt - úpravy a barvení obočí a řas - poradenství typu pleti - kůry omlazující, vypínací, hydratační Kurzy - ...

Kurzy - manažerské dovednosti Servis - monitory - tiskárny Školení - call centra - komunikace se zákazníkem - kurzy pro firemní školitele, personalisty, pracovníky hotelů, asistentky a recepční, státní instituce

JB COSMETICS (USA) je jednou z prvních a největších firem zabývajících se prodlužováním řas na americkém trhu. Podívejte se na 10 důvodů proč zvolit kurz prodlužování řas u JB COSMETICS.

Kurzy: - zumba - aerobik - power jóga Taneční studio - disco - show - hip hop - free style.

Všechny akce pro Vás jsou připravené tzv. „na míru“ dle konkrétních požadavků a potřeb. Služby: - firemní večírky - konference, kongresy, semináře, školení - prezentace nových produktů a služeb - módní přehlídky - výstavy - sportovní akce - incentivní pobyty

Zajištění firemních akcí na klíč: - semináře, konference, školení - firemní prezentace, představení nových produktů - slavnostní otevření poboček - tiskové konference - slavnostní filmové a divadelní premiéry - společenské akce, slavnostní rauty, bankety - vánoční večírky, firemní party Kongresová turistika: - nabídka ...

Výuka - Individuální výuka hry na klavír pro začátečníky i pokročilé, děti i dospělé.

Koučink a zdravý životní styl. Programy pro řešení obtížných životních situací, zvýšenou únavu a stres, změnu či rozvoj kariéry, zvládání konfliktů, vztahy a rodinu, efektivní hubnutí, práce s energiemi a celostní zdraví. Speciální programy pro ženy. Otevřené lekce a kurzy jógy (aktuální rozvrh na www.yogapage.org).

Pořádání - odborné konference a kongresy Vydavatelství - lékařský časopis

Poradenství a kurzy v oblasti: -budování systémů kvality -statistické metody -průmyslový experiment -totální řízení kvality -týmová práce -asertivní dovednosti -řízení -zákaznická orientace -praktické vedení -prodejní dovednosti -školení obchodních školitelů.