ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
E-shop - výukových video kurzů pro aplikace MICROSOFT OFFICE Pořádání - školení - e-learningové řešení pro školy, firmy a úřady

Vzdělávací centrum SPĚVÁČEK nabízí jazykové kurzy a školení manažerských dovedností pro firemní zákazníky a komplexní vzdělávací programy na míru, kvalitu garantuje člensví v AJŠ ČR a ISO 9001 Firemní kurzy: - obecná angličtina - obchodní angličtina - finance - právo - personalistika - prodej a marketing - turistika a služby - ...

Vývoj, dodávka, údržba, poradenství: - programového vybavení - informační systém GubiSPA - učený pro řízení provozů hotelových komplexů lázeňského a nebo sanatorního typu. Školení, kurzy, semináře.

Služby:: - vzdělávání: - řidičů autobusů a MHD - obchodních zástupců průmyslových podniků - realitních makléřů - managementu podniků a státní správy. Školíme především: - Soft skills, umění komunikace, obchodní a prodejní komunikaci, řešení konfliktů, managerské dovednosti, základy odměnování a krizový management. Dále ...

Nevládní nezisková vzdělávací organizace pro neziskovou správu. Nabízí: - kurzy, konference, pracovní setkání, stáže - zprostředkování kontaktů a konzultací - analýza vzdělávacích potřeb - zahraniční spolupráce ve prospěch veřejné správy - projekty zameřené na rozvoj nových služeb.

Jazykové studio. Pořádáme individuální výuku cizích jazyků pro děti a dospělé, doučování dětí ZŠ, SŠ - jazyky, matematika, fyzika a další předměty. Dále nabízíme individuální přípravy na přijímací zkoušky (víceletá gymnázia, SŠ). Naši lektoři dojíždí k Vám.

Umělecká a produkční agentura, která působí na trhu již od roku 2002. Specializujeme se na firemní večírky (k výročí společnosti, vánoční večírky, party k uvedení nového výrobku či služby na trh, family days atp.), plesy, městské slavnosti, svatby.

Společnost Conference Partners nabízí profesionální spolupráci při organizaci mezinárodních i tuzemských. - kongresů - konferencí - symposií .

Zaměřujeme se na kombinaci outdoorových aktivit se simulačními i strategickými hrami, rozvoj osobnosti a posouvání.

Poskytujeme: - komplexní služby pro rozvoj organizace a lidských zdrojů obchodním společnostem, podnikům i neziskovým organizacím. Specializujeme se na programy a projekty tvořené na zakázku. Nabízíme: - koučování - výcvikové programy - rozvoj lidských zdrojů - řízení změn.

Provádění školení uživatelů osobních počítačů a komplexní služby v oblasti informačních technologií. V oblasti individuálních školení se zaměřujeme na konzultace šité na míru prováděné u zákazníka. V IT oblasti pro naše zákazníky zajišťujeme zejména následující činnosti: - dodávky výpočetní techniky a příslušenství - dodáváme počítače ...

Angličtina - překlady Němčina - překlady Výuka - čeština pro cizince

Překlady a tlumočení - arabštinu Výuka - arabština

Sauna Pořádání - tenisové turnaje Pořádání - sportovní kurzy Provoz - tenisová škola Masáže - sportovní - relaxační - baňkové

Pomáháme našim klientům využívat internet efektivně. Určujeme strategie pro digitální média, vedeme projekty a poskytujeme konzultace. Organizujeme networkingové akce, propojujeme talentované lidi. Blogujeme, školíme, kódujeme.

Jazykové kurzy - angličtina pro skupiny i jednotlivce.

Semináře a kurzy. Poradenství-integrované systémy řízení.

Němčina - výuka a konverzace v německém jazyce - rodilý mluvčí.

Univerzita Nové doby je institut integrálních studií zaměřený na: - tělesné zdraví - emocionální vyrovnanost

Společnost ICARIS Conference Management byla založena v roce 1992 a je profesionálem v oblasti kompletní organizace konferencí, kongresů, sympozií a všech doprovodných služeb. .

Jsme vzdělávací firma, zaměřená na školení efektivní komunikace, prodejních dovedností, techniky prodeje, managementu, odborného a profesního růstu, marketingu. Pořádáme zakázkové i otevřené kurzy, firemní kurzy, školení na přání zákazníka, semináře.

Organizujeme konference, firemní párty, teambuildingové akce a road show.Vybereme vhodné prostory pro konání.Vymyslíme program a zajistíme interprety.