ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Nabídka školících kurzů a programů manažerských či vůdčích schopností.

Poskytování kongresových služeb se zaměřením na medicínu.

LETECKÉ SLUŽBY : LETECKÁ ŠKOLA – LETECKÝ VÝCVIK VRTULNÍK - VRTULNÍKY : - Soukromý pilot - PPL (H) - Obchodní pilot - CPL (H) (modulový kurz)

Ucelené tréninkové programy: - obchod - služby - finance - vyjednávání - individuální trénink - koučování - cold calling.

Letecká škola se zabývá výcvikem pilotů..

Zajišťování zahraničních praxí pro studenty technických vysokých škol.

Soukromá jazyková škola, působící na českém trhu již od r. 1992, která vyjde vstříc každému dle časových a jiných možností klienta. The Language House má za sebou již osmnáctiletou zkušenost s výukou jazyků - ne nadarmo se nazývá "Mezinárodní jazykovou školou evropských a orientálních jazyků".

Služby, poradenství, vzdělávání: - vzdělávací firma - trénink, koučování a konzultingu. - tréninkové programy.

Profesionálové v oblasti transformativního koučinku. Nabízíme online programy, osobní a firemní koučink postavený na základě Tří Principů. .

Jazyková škola. Kurzy angličtiny: Po celý rok nabízíme kurzy pro dospělé, děti a mládež na všech úrovních od začátečníků po velmi pokročilé. Pro dospělé otevíráme tyto kurzy: -všeobecná angličtina -obchodní angličtina -příprava na cambridgeské zkoušky -právnická angličtina

Jazyková škola, Jazyková agentura. Language agency LEXIS PRAHA Jazykové kurzy pro: - dospělé - děti a mládež - intenzivní - individuální - skupinové - firemní - firmy. Jazyky: - angličtina všeobecné pololetní kurzy intenzivní kurzy všeobecného jazyka přípravné kurzy na zkoušky konverzační kurzy kurzy pro ...

Provádíme školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci včetně požární ochrany a školení řidičů.

Pořádáme komunikační semináře - mediální trénink, krizová komunikace, společenské vystupování - etiketa.

Potápěčské kurzy, cesty za potápěním..

Mezinárodní jazyková škola. Kurzy firemní, dětské, intenzívní. AJ, NJ, ŠP, RJ, FR, IT a ČJ pro cizince. Poskytujeme certifikaci, přípravu na Cambridge zkoušky a jiné, Business English, zahraniční studium.

Mezinárodní jazyková škola Výuka jazyků: - evropské jazyky - orientální jazyky Nabídka jazyků: - czech for foreigners - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - hebrejština - japonština - čínština - ruština Nabídka kurzů: - individuální výuka - firemní výuka - pomaturitní studium - ...

Zajištění výuky jazyků v zahraničí včetně letenek, pojištění a víza.

Poskytujeme outsourcing BOZP a PO. Osoba odborně způsobilá v Bezpečnosti práce a Požární ochraně. Školíme BOZP a PO, řidiče referenty do 3, 5t, práce ve výškách a nad volnou hloubkou, a jiná specializovaná. Školíme rezenční i e-learning formou

Pořádáme kurzy týmové spolupráce, firemní akce a školení. Nabízíme: - teambuilding - indoorové aktivity - outdoor training - lanové dráhy - koučování a motivace - poradenství a diagnostika - manažerské dovednosti - leadership - incentivní programy a semináře.

Profilujeme se jako nezávislá poradensko-právní společnost zaměřená na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. Během našeho dlouholetého působení jsme již zorganizovali pro naše klienty veřejné zakázky v objemu několika mld. Kč, a to bez jakékoli pokuty udělené Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či ...

Středoevropská tréninková a konzultační společnost zaměřená na rozvoj zaměstnanců. Služby: - outsourcing tréninkového oddělení, personálního managementu, obchodního managementu, obchodního útvaru - veřejné tréninky: - obchodní dovednosti - vyjednávání - mezilidské vztahy - budování týmu - vedení týmu - zvládání ...

Poredenská a konzultační činnost, znalecké posudky, expertizy: - bezpečnost práce - protipožární ochrana - ochrana životního prostředí.

Jazyková škola Empire Vám nabízí kurzy angličtiny Callanovou metodou, díky níž se naučíte anglicky 4x rychleji oproti tradičním metodám.