ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková agentura Domus Linguarum. Jazykové kurzy pro firmy, jednotlivce a veřejnost, příprava na vysoké školy a do zaměstnání. Překladatelská činnost. Nabídka jazyků: - angličtina - francouzština - němčina - italština - ruština - španělština.

Standardně nabízíme výuku angličtiny, němčiny a češtiny pro cizince a to jak obecného tak i odborného jazyka. V případě zájmu zajistíme také výuku dalších jazyků - např: -francouzštiny -španělštiny -švédštiny. Nabízíme Vám následující typy kurzů. Ze dvou různých hledisek je dělíme následovně: 1.Podle počtu studentů ...

Služby: -kurzy, výuka, školení: -český jazyk a literatura -výuka cizích jazyků -výchovy a základy společenských věd -dějepis -ekonomika -písemná a elektronická komunikace -pedagogika -management škol -zakázková školení pro kolektivy.

Služby: -poradenství -vzdělávání -řízení změn -rozvoj managementu -rozvoj obchodníků a obchodních týmů -interní komunikace a firemní kultura -sestavování a rozvoj týmů a týmová spolupráce -komplexní pojetí obchodu, CRM (řízení vztahu se zákazníky) ČNP Consulting s.r.o.

Provádění revizí a kontrol plynových zařízení. Poskytování odborných kurzů a školení v plynárenském oboru..

Služby: -školení -vzdělávání zaměstnanců..

Vývoj a organizace testování v rámci přijímacích zkoušek. Příprava na přijímací zkoušky.

Služby: - poradenství v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce - školení

Česká poradenská a vzdělávací společnost zaměřená na vzdělávání dospělých ve firmách a organizacích, jsme experti na rozvoj kompetencí..

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka víkendových jazykových kurzů angličtiny a němčiny s různými stupni pokročilosti.

Incentivní akce, konference, firemní prezentace, školení, semináře.

Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace zajišťuje kvalifikační kursy, vzdělávání, organizuje semináře a školení. Vydává Zpravodaj DDD.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Vzdělávací a poradenská společnost. Firemní kurzy: -management -řízení lidských zdrojů -osobnost efektivního managera -marketing -profesionální prodejní dovednosti -nákupní oddělení -asistentky, sekretářky -prezentační a lektorské dovednosti -osobní rozvoj -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární ochrana.

Služby: -praktické ekonomické vzdělávání

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Jazykové kurzy. Vzdělávací programy pro děti. Kurzy osobního rozvoje.

Jazyková škola. Pomaturitní kurzy, individuální kurzy. Angličtina - AJ: 1 - leté pomaturitní studium, kurzy pro veřejnost: -každých 6 týdnů, příprava na státnice, Cambridge Exams, konverzace -možnost kombinace s němčinou-NJ nebo francouzštinou-FJ

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Poradenství, kurzy a zkoušky, software: - bezpečnost práce, požární ochrana, BOZP, PO.