ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Obecně prospěšná společnost TERRA-KLUB, o.p.s. je nestátní nezisková organizace s mnohaletou tradicí. Společnost TERRA-KLUB je svou činností zaměřena především na oblast školství ČR a cestovního ruchu ČR.

Jazyková škola: - firemní kurzy - osobní kurzy

Masérská škola pořádjící rekvalifikační masérské kurzy s akreditací MŠMT ČR. Základní masérský kurz Sportovní a rekondiční masáž a další kurzy masáží: baňková masáž - baňkování, reflexní terapie, Havajská masáž, hotstones, masáž lávovými kameny, Thajská masáž, Čínská tlaková masáž, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž, mikromasáž očního okolí, ...

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..

Služby: -manažerské vzdělávání: -řízení lidských zdrojů, efektivní management. -kurzy komunikace: -asertivita, vyjednávání... -výcvik interních lektorů. -poradenství.

Klub REMEDIUM je otevřen pro všechny zájemce v důchodovém věku. Přicházejí k nám lidé, kteří mají touhu učit se novým věcem či dovolit si pravidelnou péči o své tělo či duševno. Jedním z důvodů je také příjemně strávený čas ve společnosti ostatních.

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.

-manažerské poradenství a služby -ekonomické poradenství -telekomunikační zařízení -evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědu a technickou spolupráci

Poradenská činnost: -systémy řízení jakosti -bezpečnost práce -požární ochrana -ochrana životního prostředí.

Prodej, servis: - měřicí technika pro vláknovou optiku - technika pro měření TV a SAT signálů - koaxiální kabely a mikrovlnné antény Služby: - kalibrační laboratoř - úřední měření v oboru vláknové optiky - školení - vývoj učebních pomůcek a souborů pro výuku vláknové optiky, optoelektroniky a optických komunikací.

Služby: -taneční kurzy -jazykové kurzy

Vývoj, výroba a prodej multimediálních výukových programů. Společnost LANGMaster je ryze českou společností, která se zabývá elektronickým vzděláváním a publikováním téměř 20 let.

Činnost: - zajištění organizace a realizace vzdělávacích aktivit v oblasti veřejné a státní správy.

Kurzy anglického jazyka, angličtiny: - intenzivní - víkendové - měsíční.

Služby: - obchodní činnost organizace obchodních styků a jednání mezi Čínou, Hongkongem a Českou republikou. Pomoc při investiční činnosti v obou směrech. Spolupráce na obchodních, ekonomických a jiných podobných činnostech. - překladatelské služby - realitní činnost - cestování a turistika - jazyková škola - kulturní ...

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

Jazyková škola nabízí: Přípravné kurzy: - ekonomické fakulty - testy studijních předpokladů - filosofické a humanitní fakulty - přírodovědné fakulty - pedagogické fakulty - policejní akademie.

Tréninky a poradenské služby pro firmy.

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

Americko - česká personální a vzdělávací agentura pro: -zdravotní sestry -fyzioterapeuty -lékaře -laboranty -ostatní zdravotníky.

Počítačové služby: - počítačové kurzy a školení, - programování na zakázku, - informační systémy, - webové prezentace a aplikace.