ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.

Celoživotní vzdělávání pracovníků

Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - výuka jazyků - Prodej zboží - zprostředkování nákupu a prodeje zboží - poradenská činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost ve stavebnictví - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - služby v oblasti administrativní ...

Tradiční škola čínského Wu-shu mistra Qin Ming Tang

Sportovní centrum. Tenisový klub. - tenisová škola. - pronájem kurtů. Víceúčelová hala. Hotel: - ubytování.

Nabídka obchodních kurzů zprostředkování velkoobchodu, poradenství, reklamy.

Služby: - zajištění studia jazyků v zahraničí - jazykové tábory pro děti.

Britská jazyková škola s dlouholetými zkušenostmi v poskytování kvalitní výuky angličtiny. Nabízíme jazykové kurzy angličtiny, kurzy španělštiny a kurzy francouzštiny vedené zkušenými lektory.

Činnost: -kompletní zabezpečení a organizace kongresů, konferencí a seminářů na nejvyšší úrovni -plný servis v oblasti pořádání valných hromad -podnikových školení, přednášek -prezentací výrobků a služeb -organizace tiskových konferencí -služby v oblasti přípravy a realizace společenských a kulturních večerů ...

Taneční škola: - taneční kurzy pro jednotlivce, páry, děti - individuální výuka - svatební tanec, ukázky tanců pro rozličné příležitosti.

Kurzy arabštiny a perštiny v Praze: - výuka moderní spisovné arabštiny, egyptské hovorové arabštiny, spisovné a hovorové perštiny - mnohaleté zkušenosti s výukou orientálních jazyků na všech úrovních, včetně univerzitní - využívání audiovizuální techniky a nejnovějších výukových metod.

Vzdělávací středisko, výuka, kurzy: - angličtina, angličtiny - obecná angličtina, konverzace - speciální kurzy - přípravný kurz - FCE - dětské kurzy - kurzy pro podniky - individuální kurzy - pomaturitní studium. Pobočka vzdělávací středisko.

Event management: - zajištění firemních akcí na klíč - organizace a pořádání společenských akcí, sportovních klání, přátelských setkání, různých typů seminářů a školení. Služby: - stanovení záměru akce - zpracování scénářů dle charakteru akce - zajištění publicity - zajištění zvacího systému - zajištění cateringových služeb - ...

Vzdělávací centrum. Nabízíme vzdělávací kurzy: - měkkých dovedností (rétorika, asertivita, komunikace, prezentace, time management, zvládání stresu), - kurzy počítačových dovedností (Excel, PowerPoint, Word) - zájmové kurzy (zahradní architektura, bytová architektura, Lenčino háčkování, herecké minimum, atd.)

Provádění epilace celého těla orientální metodou. Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, rekvalifikačních kurzů péče o pleť a masáží.

ŠKOLÍCÍ A PORADENSKÁ SPOLEČNOST: - školení a konzultace výpočetní techniky.

AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ A VOLNÝ ČAS. JAZYKOVÉ KURZY PRO ZAČÁTEČNÍKY A POKROČILÉ: -angličtina -němčina -francouzština -italština -španělština -ruština

Autorizovaný dovozce profesionální kosmetiky pro kosmetické salony. Nabídka kurzů a školení.

Renomovaná jazyková škola v oblasti odborného jazykového vzdělávání. Anglicky, německy, španělsky, francouzsky, čeština pro cizince. Diplomovaní zahraniční lektoři. Nabídka kurzů: - firemní výuka - pomaturitní studium - jazykové kurzy v zahraničí - kurzy pro veřejnost - angličtina pro děti a teenagery - letní intenzivní ...

Informační služby v oblastech: - požární ochrana - záchrana osob - bezpečnost práce - ochrana osob a majetku.

Pořádáme: - semináře - trainingy - konference - fóra a pracovní setkání ke všem významným tématům podnikového řízení. Odborná konference: - Strategické aliance a sítě- partnerství pro úspěch na budoucích trzích.

Koučink, manažerské a firemní poradenství, facilitace, workshopy měkkých dovedností.

Jazyková škola. Výuky cizích jazyků: -angličtina -španělština -němčina -francouzština -italština -ruština -japonština -čeština pro cizince.

Společnost EuroProfis vznikla v roce 1997. Jako jedna z prvních v ČR předložila a řídila projekty v předvstupních programech a iniciativách EU. Nyní je součástí sítě poradenských společností Draxl & Zehetner Consulting Network Wien. Vzděláváním a poradenstvím v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Škola vaření. Vaření všech jídel včetně exotických. Služby: - kurzy vaření - kulinářský teambuilding - soukromé párty.