ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Nabízíme počítačová školení a konzultace pro firemní zákazníky i jednotlivce. Školíme především: • MS Project 2007 a MS Project 2010 • MS Visio 2007 a MS Project 2010 • MS Excel 2007 a MS Project 2010 • MS Word 2007 a Word 2010 • MS Powerpoint 2007 a MS Powerpoint 2010 • MS Access 2007 a MS Access 2010 • MS Outlook 2007 a MS Outlook ...

Veškerá činnost Společnosti Montessori směřuje ke seznamování odborné i laické veřejnosti s metodou Montessori a napomáhání ke zkvalitnění práce učitelů a dalších pedagogických pracovníků při zavádění a aplikaci pedagogiky Montessori a její využití při tvorbě školních vzdělávacích programů. Učitelé, rodiče a organizační pracovníci se v ...

Kurzy: - SALSA - Bachata - Merengue - Zouk - Hip hop - Zumba - Reggaeton.

Nabídka řídicí, konzultační a poradenské činnosti. Poskytování marketingových služeb, personálního školení a seminářů.

Kurzy první pomoci pro firmy i jednotlivce. - Seznámíte se v nich se zásadami první pomoci. - Naučíte se resuscitovat na resuscitačních pannách. - Vyzkoušíte si polohování a transport raněných. - Informace o právní úpravě týkající se první pomoci a případném postihu za neposkytnutí pomoci. - Naučíte se správně volat záchrannou službu a ...

Výuka ruštiny a češtiny pro cizince. Výuka českého jazyka a literatury pro SŠ, VOŠ včetně doučování a přípravy na přijímací zkoušky a k maturitě všech typů. Poradenství a konzultace v oblasti bohemistiky, rusistiky a pedagogiky.

Služby: - firemní vzdělávání - outdoorové a teambuildingové programy - konferenční servis - public relations.

Poradna a kurzy osobního rozvoje. Nabízíme: - kurzy - individuální konzultace v poradně (práce na svém problému) - prázdninový seminář. Metody: - klíč k životu - kineziologie – metoda ONE BRAIN (systém Tři v jednom) - REIKI.

Firemní a osobní vzdělávání orientované především na manažery – hlavní cíl je růst osobnosti.

Se zkušeným instruktorem z výšky 3700 - 4000m. První seskoky a základní kurzy s padáky křídlo Falcon s jistícími přístroji cypres z výšky 1200 - 1600m. AFF výcvik. .

Naší specializací jsou RODINNÉ AUDITY. Dále poskytujeme služby v oblasti organizačního, projektového a dotačního poradenství. Zajišťujeme školení a kurzy v oblasti dotačního managementu a administrace projketů ESF.

Pořádání osvětových besed pro školy a zájmové organizace. Výroba filmů s leteckou tématikou a videopořady na zakázku. Nabídka P.R. služeb.

Tvoření a realizace: - odborné vzdělávací programy pro podnikové FINANCE & CONTROLLING.

Nakladatelství a společnost pro osobní rozvoj. Equilibrium s.r.o. je společnost pro osobní rozvoj, která se zabývá vzděláváním dospělých, pořádá zájmové kurzy a přednášky.

Kurzy s foto a video tematikou. Natáčení, stříhání a úpravy videa.

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Školicí a poradenská firma v oblasti prevence a správy pohledávek. Na základě dlouholetého poskytováni služeb v oblasti správy pohledávek známe podrobně silnou potřebu kvalitního řízení a managementu pohledávek. Proto poskytujeme poradenství a školení v rámci managementu pohledávek. Prodává, distribuuje a uvádí do provozu software na správu ...

Nestátní a nezisková organizace, která sdružuje neslyšící z celého Česka. Pořádáme kurzy znakového jazyka, plesy pro neslyšící, festival mluvící ruce, akce pro neslyšící a hájíme jejich práva.

Poskytování a správa software pro environmentální management a nabídka ekologického poradenství.

Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Nabízíme kapitánské kurzy, samostatný pronájem lodi nebo i s kapitánem, pronájem luxusní lodi s posádkou, motorových člunů, velké motorové jachty.

Průmyslová měřicí technika ENDRESS+HAUSER. Měřicí a regulační technika pro průmysl: -měřicí přístroje pro měření: hladiny,průtoku,tlaku,teploty, pro provádění analýz,včetně záznamu naměřených hodnot a měřicích systémů. Zpracování návrhů řešení. Technické poradenství. Logistika. Prodej všech výrobků na českém trhu. Záruční i ...