AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby v PO a BOZP. Služby a prodej v požární ochraně.

Služby: - firemní akce - zážitkový den - teambuildingový den - čtyřkolky - terénní buggy - lukostřelba - jízda a používání bagru, bagr - airsoft bitva - buldozerorové jízdy - UTV 4x4.

Pořádání odborných kurzů, školení - výuka v odborných kurzech. Správa, údržba: - nemovitostí, nemovitosti.

Prodej kosmetiky. Kosmetika, vizážistika. Pořádání kurzů vizážistiky. Poradenská činnost.

Provozovny: -Telč, Náměstí Zachariáše z Hradce 66, tel.:567243019 -Třešť, Barvířská 30, tel.:567224986 -Brtnice, hájenka (hájovna), tel.:567216205.

Pořádání - semináře Alternativní medicína

Školení Jihlava Lektor Jaroslav Zeman pracuje v oboru více jak 27 let. Zaměřuje se na vzdělávací a tréninkové moduly především v oboru management, individuální koučování, konzultace pro vedoucí týmů a pracovních skupin, realizace teambuildingů a outdoorových aktivit. Realizoval přibližně 500 školících či tréninkových dní, počet účastníků cca 6 ...

Služby: - pomoc v domácnosti - nákupy - úklid - komunikační semináře

Ing. Petr Kouba se zaměřuje na překlady a výuku anglického jazyka.

Kurzy: - kreslení pravou mozkovou hemisférou - pletení z pedigu - korálkování

Služby: - kresba, malba obrazů - výklad karet - čtení z ruky - esoterické kurzy - výtvarné kurzy

Služby - inspekce, revize jeřábů a revizní zkoušky zdvíhacích zařízení, tlakových nádob - kurzy, školení řidičů motorových manipulačních vozíků .

Jazyková škola nabízí jednoleté jazykové pomaturitní studium anglického a německého jazyka. Nabízíme široký výběr jazykových kurzů světových jazyků.Výuka anglického, německého, francouzského, španělského, italského, ruského, chorvatského, slovinského a latinského jazyka pro všechny úrovně znalostí od začátečníků až po pokročilé - individuální ...

Založeno Českým svazem ochránců přírody za přispění Statutárního města Jihlavy a Kraje Vysočina. Služby: -vzdělávání a osvěta veřejnosti, odborné veřejnosti i státní správy ve formě seminářů, přednášek v oblasti ekologie a udržitelného způsobu života -zajištění materiálů pro ekologickou výchovu ve všech předmětech ZŠ a SŠ.

Gauner Boxing Club - kurzy box, kickbox. Adresa - Sportovní hala SK Jihlava, Okružní 2, Jihlava - PRO LIFE Fitness, Myslibořská 309, Štěpnice, 58856 Telč.

Jazykové pobyty v zahraničí pro děti a mládež, dospělé a manažery. Jazykové pobyty pro nenáročné. Pracovní pobyty. Pracovní programy v zahraničí pro studenty i nestudenty. Studium v Austrálii a na Novém Zélandu s možností pracovat Letenky Eurovíkendy Chartery Víza Pojištění Zájezdy Ubytování v zahraničí Pronájem aut v ...

Rita Malášková pořádá semináře, akce, cvičení pro rodiny s dětmi i pro děti samotné.

Služby: - kurzy pro nastávající maminky - příprava k porodu - cvičení těhotných a matek po porodu

JUDr.Alena Kremláčková se zaměřuje na realitní činnost a je lektorkou jógy.

Letiště, služby: -provozování letiště Jihlava -vyhlídkové lety -výcvik na kluzácích, motorových kluzácích -letecký výcvik na motorových letadlech a kluzácích -parašutistický výcvik -parakurzy -fotografování z letadla -vlekání reklamních transparentů -pořádání leteckých výstav, aerosalónů, leteckých dnů, leteckých soutěží, apod. -servis ...

Jazykové kurzy se zaměřením na angličtinu. Jedná se o obchodní angličtinu, pro začátečníky, pokročilé, pro přežití i pro střední školy. Přihlásit se můžete na skupinové či individuální kurzy.

Služby: -pomáhá dětem a studentům jakéhokoli věku zvládat problémy se čtením, psaním či pravopisem i jinými předměty pomocí individuálního doučování založeného na specializované studijní technologii.

Školení, revize a servis po celé České republice. Školení obsluh zdvihacích zařízení, tlakových nádob a pracovních plošin, jeřábníků a vazačů. Revize zdvihacích zařízení a tlakových nádob. Vypracování systémů bezpečné práce a ročních plánů.