ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby, pořádání tanečních kurzů: - taneční kurzy pro středoškoláky - pro dospělé partnerské dvojice

Poradenství - oblast životního prostředí Základní kurz auditorů Poradenství - oblast kvality.

Pořádání - výtvarné kurzy v oboru pletení košíků

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 04.08.2014 do 04.08.2024. Vzdělávací centrum České republiky. Pořádání vzdělávacích kurzů v Jihlavě.

Služby. -překladatelsví -tlumočení z češtiny do němčiny a naopak -obchodní korespondence -ostatní texty (projektová dokumentace (např. z neziskové sféry), návody k obsluze, ale i např. diplomové práce, články na různé téma, atp.). Výuka: -německého jazyka -příp. češtiny pro německy mluvící cizince -kurzy pro jednotlivce či ...

Středisko praktického vyučování. Obory: -strojní kovář -strojírenská výroba -strojní mechanik -obráběč strojů -nástrojář.

Jazyková škola. Služby: -letní intenzivní kurzy angličtiny -dětské kurzy -pro začátečníky, mírně, středně pokročilé -úroveň celodenní, odpolední, dopolední.

Mateřské centrum. Služby: -zájmové činnosti pro maminky na mateřské dovolené a jejich děti -keramická dílna -program pro děti i rodiče.

Kurzy - komunikace - obchod Kurzy - IT