Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Akademie Jana Ámose Komenského. Škola: - jednoleté pomaturitní jazykové studium - rekvalifikační kurzy - vzdělávací programy.

Poskytování školení, workshopů a konzultačních služeb. Záruční a pozáruční servis serverů, počítačů, notebooků značek IBM a Lenovo.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Provádíme základní, rozšiřovací a opakovací školení těchto profesí: - strojník stavebních a zemních strojů - strojník betonárny, čerpadla a přepravníku betonové směsi - strojník obalovny, finišéru - obsluha napínacích injektážních zařízení - jeřábník, vazač, obsluha pracovní plošiny - řidič referent, z povolání vč. získání a prodloužení ...

Profesionální překladatelské služby: -specializované překlady, odborné technické překlady z a do těchto jazyků (jazyky) -Albanština, Angličtina, Armenština Azerájdžánština, Běloruština, Bulharština, Čečenština, Chorvatština Čeština, Dagestánština, Estonština Řečtina, Maďarština, Kazachtánština Kirgizténština, ...

Českomoravský institut vzdělávání. Rekvalifikační kurzy: Provoz solarií Masér/ka pro rekondiční a sportovní masáž Obsluha sauny.

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

Rekvalifikační kurzy: -obsluha osobních počítačů -správce počítačové sítě -účetnictví -daňový poradce-metodik -bezpečnostní technika, BOZP -jazykové kurzy-angličtina, němčina a další -řízení lidských zdrojů, personalistika.

Insolvenční poradenství Občanský konkurz a oddlužení Kurzy, školení. Účetnictví Daňové poradenství Reklamní služby Sportovní trofeje a medaile Fotodárky Placky, butony a 3D odznaky a přívěšky Ověřovatelská kancelář, ověřování listin, podpisů a vydávání výpisů z Informačního systému státní správy -CZECHPOINT

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Služby: -školení, kurzy se zaměřením na finance a účetnictví, manažerské -obchodní a prezentační dovednosti -kompletní podporu při řízení chodu společnosti -poradenství všech oblastech řízení podniku, od personalistiky, přes ekonomiku až po řízení rozvoje podniku -profesionální analýzy -jednoznačný analytický výstupy.

Výuka - angličtina - němčina Rekvalifikační kurzy - účetnictví

Osobní trenér funkčního posilování, kickboxu a sebeobrany. Možnost cvičení individuálně i na skupinových lekcích. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy. Tvarování těla, hubnutí, kondice, koordinace. Rekvalifikační kurzy. Eshop s potřebami pro domácí mazlíčky.

Nehtové studio: -gelová modeláž -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakování a zdobení nehtů. Prodej: -profesionální nehtový materiál. Rekvalifikační kurzy: -manikúra -modeláž nehtů.

Vydáváme odborné publikace ELEKTRO V PRAXI : - školení a vzdělávání pracovníků - školení na provádění revizí a kontrol - odborné semináře Opravy, údržba, rekonstrukce: - elektrické zařízení pro těžbu a zpracování štěrkopísku.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: -informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Nabízím relaxační a biodynamické masáže proti stresu a únavě, pro odpočinek, uvolnění a regeneraci i terapie pro osobní růst a sebepoznání. Relaxační masáže: klasická masáž, čínská energetická masáž, havajská masáž lomi lomi, lávové kameny, medová masáž, Breussova masáž, reflexní terapie, Reiki. Biodynamické masáže: biorelease masáže pro ...

Kosmetika Liberec - Alla Beauty & Relax - kosmetický salon v centru Liberce. Rekvalifikační kurzy kosmetička, veškeré kosmetické služby, líčení, vizážistika. Luxusní péče v nadstandartním prostředí.

Server s nabídkou kurzů a školení pro firmy i jednotlivce z oblasti financí, marketingu či počítačů, zdravotnictví a jazyků

Kurzy a školení: - veřejné, firemní zakázkové kurzy na míru, školení u zákazníka - víkendové a večerní kurzy. ECDL testování - mezinárodní testy počítačové gramotnosti. Individuální konzultace. Oblasti školení: 1. Počítačové kurzy: Uživatelské kurzy - Operační systémy-Windows 9x, NT, 2000, Linux - Aplikace-MS Office (Word, ...

Počítačové sítě Kurzy a školení WINDOWS, WORD, EXCEL, základní obsluhy

Dětské letní tábory i pro děti se specifickými poruchami učení a chování - plavání pro handicapované občany Speciální pedagog - diagnostika a náprava specifických poruch učení a chování

Služby: - vzdělávací a školící kurzy.