Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

centrum osobního růstu Sedmikráska: -osobní konzultace: pomoc při řešení témat: osobní růst a vnitřní rozvoj, hledání smyslu a naplnění, vztahy, intimita, zneužití, agrese, rodina, náročné životní situace, úzkosti, deprese, závislosti, psychosomatické obtíže, apod. -semináře: Rodinné konstelace Pět tibeťanů Léčení vnitřního dítěte Léčení ...

Univerzita Nové doby je institut integrálních studií zaměřený na: - tělesné zdraví - emocionální vyrovnanost

Třeboňská rozvojová o.p.s. působí především v Třeboni a na Třeboňsku. Svou činnost zaměřuje mimo jiné na organizaci a zajištění kulturních a volnočasových aktivit, podporu rozvoje cestovního ruchu a podnikání v regionu, podporu přeshraniční spolupráce, komunitní rozvoj, podporu rozvoje občanské společnosti a trvale udržitelného rozvoje. Dále ...

Prodej: - přístroje pro rušení patogenních zón. - pořádání individuálních kurzů výuky příjmu vesmírné energie a ochrany před působením negativních energií.

-hlídání dětí -výchovné poradenství -tenis pro děti -plavání kojenců -fyzioterapie dětí -angličtina pro děti -výchovně vzdělávací činnosti dětí -úklid domácností

Tenisové kurty. Tenis v hale. Beach volejbal. Kurzy: - tenisová škola - beach volejbal V zimním období je pro návštěvníky připravená krytá tenisová hala.

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Vzdělávací středisko: - jazykové kurzy - odborné kurzy - studijní pobyty - přípravné školní kurzy.

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

Cvičení pro děti. Dětské zábavné pořady.

Taneční škola, výuka: -společenské tance -taneční kurzy -minitaneční -základní taneční -taneční pro vysokoškoláky a dospělé.

MAATA je dobrovolné sdružení, které vzniklo na přání rodičů přicházejícíh na kouzelné místo umístěné v Tróji - Podhoří. Naším zájmem je vzdělávání dětí v systému pedagogiky Montessori v kombinaci s přísupem Respektovat a být respetován.

Dětský klub Kodymka nabízí celodenní vyžití pro děti různého věku. V malém kolektivu bude zajištěn individuální přístup ke každému dítěti dle jeho věku, potřeb a zájmů.

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -manikúra -masáže -rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy a doškolovací kurzy.

SLEVOHIT.cz je slevový server, který nabízí výhodné nakupování. Naleznete zde nabídky se slevou až 90% od prověřených dodavatelů, které můžete získat díky velké kupní síle.

Mateřské centrum. Služby: -vzdělávací programy. -předporodní příprava. -cvičení pro děti. -výtvarné dílny. -krátkodobé hlídání dětí. -besedy s odborníky.

Masážní centrum Radost: -masérské služby -obchodu s alternativní medicínou -zprostředkování speciálních masérských osvědčení a rekvalifikací -masážní kurzy

Mistrovské golfové hřiště s 18-ti jamkami Golfová škola Prostor: - restaurace se 130 místy, venkovní terasa s grilem - dva oddělené salony pro 50 lidí na uzavřené obchodní jednání - šatny, převlékárny, úložna holí Nabízíme: - speciality na grilu, včetně opekání selete - golfová prodejna - možnost zajištění ubytování Pořádáme: - ...

Maloobchod, prodej, půjčovna: -potápěčská technika -vybavení. Služby: -kurz přístrojového potápění s mezinárodní platností.

Hudební vzdělávání pro mládež, výuka: - zpěv, hra na klavír, hra na kytaru. Pořádání koncertů.

Umělecký soubor Shop "Moje bubny" Bubenická škola