Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Ekologická výchova a osvěta pro žáky základních a mateřských škol.

LETECKÉ SLUŽBY : LETECKÁ ŠKOLA – LETECKÝ VÝCVIK VRTULNÍK - VRTULNÍKY : - Soukromý pilot - PPL (H) - Obchodní pilot - CPL (H) (modulový kurz)

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Letecká škola se zabývá výcvikem pilotů..

Společnost Employment Service, a.s. se zabývá realizací komplexních vzdělávacích projektů a poradenstvím v oblasti lidských zdrojů. Úzce spolupracuje se státní správou, především s úřady práce. Hlavní činností společnosti je tvorba a realizace vzdělávacích a poradenských programů dle specifických požadavků a konkrétních podmínek zadavatele na trhu ...

Zajišťování zahraničních praxí pro studenty technických vysokých škol.

Výuka jazyků, překlady, tlumočení, zajišťování letních táborů, intenzivní jazykové kurzy.

Profesionálové v oblasti transformativního koučinku. Nabízíme online programy, osobní a firemní koučink postavený na základě Tří Principů. .

Pořádáme komunikační semináře - mediální trénink, krizová komunikace, společenské vystupování - etiketa.

Potápěčské kurzy, cesty za potápěním..

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Akreditované kvalifikační kurzy vizážistiky a barevné typologie. Vizážistické a stylistické poradenství. Barevná typologie. Rekvalifikační kurz - oboru kosmetických služeb.

Služby: -krupiérské kurzy -škola krupiérů

Prodej: -barvy na hedvábí, bavlnu, sklo, keramika -modelovací hmoty -hedvábí pro výtvarníky a polotovary -bavlněné výrobky pro malbu na textil -dřevěné vaničky pro výtvarníky -rámečky s vypnutým plátnem. Služby: -výtvarné akce pro zájmové kroužky -výroba barev.

Hudební škola: -programy pro děti od 18 měsíců -výuka hry na keyboard, kytaru, zobcovou flétnu (i pro dospělé).

Nabídka služeb v oblasti vzdělávání a poradenství zaměřené na rozvoj jednotlivců i firem.

Rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -kosmetické služby -vizážistika a barevné poradenství -manikúra -pedikúra -nehtová modeláž -holičské a kadeřnické práce -masér prosportovní a rekondiční masáže -obchodní zástupce pro výrobní a obchodní firmy. Zájmové kurzy-motivační: -jak nabídnout sám sebe na trhu práce ...

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Kurzy poslušnosti psů. Výcvik. Hotel pro psy. Přípravy na výstavy.

Galerie Fictumová: -rychlokurzy kreslení -akce: Namaluj si sám obraz s malířem-Live -prodej obrazů, grafik, soch -vybavování interiérů -návrhy interierů, grafické, poradenství -styling, poradenství -vernisáže. -kresby na zeď Zastoupení malířů a výtvarníků: -Jiří Nepor

Prezentování klasické hudby z období druhé světové války. Produkce děl vězněných skladatelů. Pořádání vzdělávacích přednášek o holocaustu.

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -učební pomůcky -vzdělávací a výchovné programy pro školy.

Kondice Pro, s.r.o. je poradenská firma zabývající se zdravým životním stylem. Rozvíjí 4 základní směry: individuální poradenství, skupinové poradenství, pobytové kurzy a vzdělávání. Individuální poradenství je určeno pro jednotlivce, kteří chtějí zlepšit své stávající návyky za podpory odborníka (osobního kouče) ve výživě a životním stylu. ...