Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Taneční kurzy. Nabídka vystoupení, zajištění programů na plesech a akcích s větším počtem tanečnic. Kurzy: - ZUMBA - FLAMENCO - bříšní tance - balet.

Pořádání kurzů, kurzy: - vnější a vnitřní krásy - barevná typologie - numerologie - základy líčení - sebepoznání - feng-šuei - základy vaření - odbourávání stresu - provoz coworkingového centra Viva - kulturní akce a semináře - pronájem prostor pro školení a akce - hlídání dětí - vzdělávací kurzy a projekty EU - ...

Škola potápění: -potápění v Chorvatsku, Egyptě, safari v Rudém moři, Maledivy, Galapágy, Jižní Afrika, Borneo a další exotické zájezdy.... -potápěčské kurzy Chorvatsko, Egypt s českými instruktory -cestovní a potápěčská kancelář - kurzy potápění a pobyty s potápěním PADI kurzy a ponory na zkoušku v Praze a v Brně -letenky a potápěčské ...

Výroba, prodej: -elektrotechnické součástky Služby: -úklidové -potapěčské -cestovní kancelář

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Obecně prospěšná společnost TERRA-KLUB, o.p.s. je nestátní nezisková organizace s mnohaletou tradicí. Společnost TERRA-KLUB je svou činností zaměřena především na oblast školství ČR a cestovního ruchu ČR.

Centrum potápění. -kurzy potápění. E-shop: -potapěčské vybavení. Služby: -servis potapěčské techniky. -půjčovna potapěčské výstroje. -potápěčské práce (vyzvedávání předmětů, pořizování fotodokumentace...) Jazyková škola: -kurzy angličtiny. -pomaturitní studium angličtiny.

Poradenství: - zavádění ISO - bezpečnost práce - požární ochrana - integrovaný systém. Podnikové poradenství a školení ISO, interní audity, školení interních auditorů. Certifikace.

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.

Výuka: - hudební obory - výtvarná výchova - taneční obor.

Cvičiště, cvičák pro psy: - výcvik psů ve sportovní kynologii, pořádání kurzů základní poslušností psa pro veřejnost.

Výroba: -užitková keramika -vysoce pálená, nepropustná -elegantní glazura -keramika ručně malovaná -džbány a korbely -keramické kurzy -malba akvarel, olej a jiné techniky.

Plavecká škola: -výuka dětí od 3 let -malá škola potápění -kvalifikovaná výuka -plavání dospělých s tréninkovým plánem -aquarobik (aqua aerobic).

Taneční škola. Taneční kurzy pro mládež. Taneční kurzy pro dospělé. Salsa kurzy. Solo salsa pro ženy.

Letiště Chrudim Aeroklub Chrudim: -výcvik plachtařský pilotní výcvik na motorových letadlech -pilotní výcvik na ultralehkých motorových letadlech ULLa -základní parašutistický výcvik -vyhlídkové lety kluzáky a motorovými letouny (možnost akrobatických letů) -vyhlídkové lety horkovzdušným balónem -provedení ...

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Klub REMEDIUM je otevřen pro všechny zájemce v důchodovém věku. Přicházejí k nám lidé, kteří mají touhu učit se novým věcem či dovolit si pravidelnou péči o své tělo či duševno. Jedním z důvodů je také příjemně strávený čas ve společnosti ostatních.

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.

Klub Beruška je klub pro děti a rodiče, který nabízí dopolední školičku, zájmové kroužky, jazykové a vzdělávací kurzy v příjemném prostředí s hracím koutem pro děti.

Restaurace se specializací na ryby a drůbež. Škola potápění.

-manažerské poradenství a služby -ekonomické poradenství -telekomunikační zařízení -evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědu a technickou spolupráci

Výroba, maloobchod: -bižuterie -korálky pro výrobu bižuterie -korálky, návlekový materiál, nářadí -kurzy korálkování.

Služby: -taneční kurzy -jazykové kurzy