Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Školení a konzultace včetně zákaznické podpory a programování na zakázku. Programování v databázovém prostředí Oracle, SQL server, DB2, MySql nebo Access.

Výukové středisko kurzů: -počítačové kurzy, školení na PC: -operační systémy -Microsoft Office -Internet -Autodesk -Linux a Unix -školení pro práci v zahraničí: -jazykové kurzy, Internet -kurzy kvalifikované obsluhy PC: -programátor, grafika, tvorba WWW stránek.

Dům dětí a mládeže. Služby: - volnočasové aktivity pro děti a mládež - tábory - sportovní a jazykové kurzy - umělecké kroužky - keramika, tanec.

Kurzy plavání pro ZŠ a MŠ v Dobrušce a Rychnově n. K.

Vzdělávání v oblasti poskytování masérských a regeneračních služeb. Kurzy: - masérské - kreslení a tvoření - osobního rozvoje - astrologie.

Lyžařská škola: -skupinová i individuální výuka pro děti i dospělé -možnost půjčení lyží a skipasů -letní sportovní programy.

Plavání kojenců a batolat. Saunování dětí.

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

Vzdělávání, kurzy: - jazykové, počítačové a managerské. Pořádání odborných kurzů pro pedagogické pracovníky, lékaře a veřejnou a státní správu.

Dům dětí a mládeže: -zájmová činnost - tanec, hudba, sport, příroda, společenské vědy, výuka jazyků, kreslení, malování, technika.

Nabízíme služby, které pomohou zvýšit Váš úspěch ve škole i v životě : EEG Biofeedback, trénink paměti pro všechny generace, kariérové poradenství, cvičení pozornosti a paměti pro žáky na ZŠ, příprava předškoláků na školní docházku aj.

Služby: -kurz pro budoucí maminky a tatínky -příprava na těhotenství, porod a šestinedělí -cvičení, plavání pro těhotné -hlazení bříška a relaxace.

Sportovní služby - horolezecká škola - lyžařská škola

Kurzy: - účetnictví - daňové evidence. Výuka cizích jazyků.

Grafické, reklamní, fotografické služby: - grafické práce - letáky, plakáty, bannery, kalendáře, formuláře - reklamní cedule - fotografování akcí - fotoobrazy - kurzy fotografie.

Kurzy plavání kojenců, batolat, předškolních dětí.

Služby: -pořádání kurzů paraglidingu -služby pro piloty.

Nabízím vám 40 let svých astrologických zkušeností. Narodil jsem se roku 1950, astrologií se zabývám od roku 1968, od roku 1992 vedu Astrologickou školu pro statečné. Nejstarší astrologické učiliště u nás.

Služby pro školy: -programy primární prevence rizikového chování -adaptační pobyty -školní výlety -vzdělávání pedagogů. Kurzy pro firmy: -asertivní techniky -týmové spolupráce -jak motivovat pracovníky, jak vybrat kvalitní pracovníky -specializační studium pro ŠMP.

Dětské a mateřské centrum. Služby: -hlídání dětí ve věku 2-6let každý den v době od 8:30-11:30hod. -hraní dětí s rodiči, říkadla, písničky, tanečky a hry pro rozvoj rozumových, smyslových a pohybových schopností. -naučíme maminky i tatínky baby masáže -kroužek pro děti od 4 do 10 let flétnička -ruční žehlení prádla -bio ...

V našich kurzech a seminářích orientálního tance vyučujeme klasický egyptský kabaretní styl, sólo na bubínky, tanec s doplňky (závoj, hůlka, svíčky, atd.), orientální flamenco, turecký kabaretní styl a folklorní tance. Výuka probíhá v těchto, zejména středočeských, městech: Praha-Prosek, Praha-Palmovka, Čelákovice, Brandýs n.L.-St.Boleslav, ...