Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

V našich kurzech a seminářích orientálního tance vyučujeme klasický egyptský kabaretní styl, sólo na bubínky, tanec s doplňky (závoj, hůlka, svíčky, atd.), orientální flamenco, turecký kabaretní styl a folklorní tance. Výuka probíhá v těchto, zejména středočeských, městech: Praha-Prosek, Praha-Palmovka, Čelákovice, Brandýs n.L.-St.Boleslav, ...

CHARTER - Pronájem námořních lodí, jachet, plachetnic. Výukové a kondiční plavby na moři pro pokročilé jachtaře a absolventy skippertríninků. Kondiční plavby jsou určeny pro jachtaře kteří mají již aspoň základní znalosti a zkušenosti s vedením lodi. Hlavní náplní je plavba a to i v těžších podmínkách než jsou letní či jarní ...

Lyžařská a snowboardová škola: -půjčovna a servis lyží a snowboardů -test centrum lyží zn. K2.

Nabízíme přípravné kurzy na VŠ, testy studijních předpokladů a národních srovnávacích zkoušek.

Dětské studio Kouzlo: - hlídání dětí - cvičení rodičů s dětmi - pohybový a výukový program - hudební program.

Výtvarný ateliér: - kreslený portrét - obrazy do moderního interiéru - velkoplošné obrazy na zakázku - příprava studentů na talentové zkoušky - individuální výtvarné kurzy - knižní ilustrace - zábava na párty - portrétování.

Středisko volného času pro děti a mládež. Sociální práce a konání volnočasových aktivit pro děti, mládež i mladé dospělé.

Služby: - kapitánské kurzy a školení - pronájem lodí.

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ : - Obchodní právo - Občanské právo - Pracovní právo - Rodinné právo - Pozemkové právo - Developing - Servis pro cizince

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.

Snowtubing, lyžařská a snowboardová škola. Bedřichov, Špindlerův Mlýn, 300 m od centra.

Mateřské centrum. Mateřské centrum Kopretina sídlí přechodně v novém pavilonu ZUŠ (bývalý stacionář - Sál A1 - vchod naproti parkovišti ZUŠ), ul. Al.Jiráska 748, 543 01 Vrchlabí

Kurzy: - masérské, masáže - baňkování - čokoládové - indické - relaxační masáže a zábaly - uvolňování lymfatických uzlin - masáže bylinnými sáčky.

Studio pro využití volného času dětí i dospělých Cvičení pro rodiče s dětmi: -kondiční gymnastika -zdravotní gymnastika, gymball -orientální tance -cvičení na velkých míčích -sportovní aerobik -jóga. Zájmové kroužy: -výtvarný kroužek -individuální hra na flétnu. Hlídání dětí: -doma i v prostorách Studia Čtyřlístek ...

Středoškolské studium v zahraničí spojené s pobytem v hostitelské rodině. Dále organizujeme v USA: - Work & Travel - Au-pair program - Practical Training.

Systematická, komplexní a vzájemně koordinovaná nabídka celoživotního vzdělávání a dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků. Podpora rozvoje celoživotního vzdělávání . Úzká spolupráce se sociálními partnery a všemi zainteresovanými orgány a organizacem.

Centrum volného času. Dům dětí a mládeže, DDM.

Krátkodobé výukové programy pro mateřské, základní a střední školy. Pobytové výukové programy v Krkonoších. Vzdělávací semináře pro pedagogické pracovníky (akreditované MŠMT). Semináře pro zástupce radnic zodpovědné za životní prostředí. Volnočasové aktivity (víkendový Přírodovědný klub SVIŽNÍK pro děti a mládež ve věku od 6 do 15 ...

Krátkodobé a vícedenní pobytové výukové programy pro základní a střední školy. Kurzy, semináře, konzultace, konference, stáže, učební pomůcky a literatura pro pedagogické pracovníky. Zajištění vzdělávání i pro další skupiny dospělých - zaměstnanci státní správy a samosprávy, zemědělci, drobní podnikatelé, pracovníci nevládních organizací. ...

Potápěčská škola: - kurzy plavání - základní kurzy potápění - pokračovací kurzy potápění - potápění v bazénu i ve volné vodě.

Paraškola Impact Praha nabízí tandemový seskok padákem, seskok padákem Falcon, kurzy parašutismu, samostatné seskoky padákem pro jednotlivce i skupiny. Výcvik AFF volným pádem, seskok padákem na automatické otevření, IAFF.

Kurzy IANTD sportovní a technické, kurzy Reabreather Inspiration, klub technických a sportovních potápěčů Praha, plnění: vzduch, nitrox, trimix, rebreather Inspiration, CIS Lunar, půjčovna výstroje, servis techniky a lahví, klubové akce.

Maloobchod, kurzy: - kurzy, akce Nordic walking - potřeby pro Nordic walking.

VZDĚLÁVÁNÍ - KURZY - SEMINÁŘE Kategorie kurzů : - Účetnictví a daně - Neziskový sektor - IAS / IFRS - Finanční řízení - Management a marketing.