Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Veškerá činnost Společnosti Montessori směřuje ke seznamování odborné i laické veřejnosti s metodou Montessori a napomáhání ke zkvalitnění práce učitelů a dalších pedagogických pracovníků při zavádění a aplikaci pedagogiky Montessori a její využití při tvorbě školních vzdělávacích programů. Učitelé, rodiče a organizační pracovníci se v ...

Česká tábornická unie sdružuje dětské kluby, trampské osady a jednotlivce se zájmem o přírodu a život v ní.

Pěvecký chlapecký sbor BONI PUERI: -sborová škola-zpěv.

Nabízíme dárky v podobě zážitků pro ženy, muže, děti, firmy z oblasti adrenalinu, relaxace, sportu, zábavy apod. Bonusy, věrnostní programy. Firma působí v rámci celé ČR.

Cílem společnosti je vytvořit a přiblížit nabídku celoživotního vzdělávání všem zájemcům a propojit všechny, kteří se na celoživotním vzdělávání podílejí.

Organizování volného času dětí a mládeže. Programová náplň: - školy v přírodě - lyřařské kurzy - ozdravné pobyty - víkendové akce - zábavné akce a soutěže pro děti - prázdniny.

Kurzy: - SALSA - Bachata - Merengue - Zouk - Hip hop - Zumba - Reggaeton.

Centrum volného času pro děti a dospělé: -zájmová činnost, kroužky: -výtvarný -přírodovědný -aerobic -sportovní hry* -hudební klub -dramaticko-literární -angličtina.

Semináře, školení: -rozvoj osobnosti -výuka speciálních dovedností s použitím znalostí o vlastnostech a chování mozku a mysli.

Charitativní činnost. Volnočasové aktivity pro rodiče s dětmi. Jazykové kurzy - angličtina. Kurzy: - počítačové - návrat do zaměstnání - zaměstnanecké právo.

Kurzy první pomoci pro firmy i jednotlivce. - Seznámíte se v nich se zásadami první pomoci. - Naučíte se resuscitovat na resuscitačních pannách. - Vyzkoušíte si polohování a transport raněných. - Informace o právní úpravě týkající se první pomoci a případném postihu za neposkytnutí pomoci. - Naučíte se správně volat záchrannou službu a ...

Pořádání: - kurzy i individuální cvičení klasické jógy.

Svářečská škola, kurzy: -svařování kovů, plastů -pájení mědi -kurzy svářečů -metody svařování: -plamenem, elektrodou, polyfúzní -poradenství -zajištění certifikace.

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Taneční škola s dlouholetou tradicí, založena v roce 1981 tanečníkem mezinárodní třídy Jiřím Kotinou. V současné době v Kladně vedeme páteční taneční kurz pro mládež, ale v minulosti to byly i kurzy pondělní, čtvrteční, sobotní a nedělní. T.Š. Vám nabízí: TANEČNÍ KURZY PRO MLÁDEŽ TANEČNÍ KURZY PRO DOSPĚLÉ LATINSKO-AMERICKÉ TANCE PRO ...

Poradna a kurzy osobního rozvoje. Nabízíme: - kurzy - individuální konzultace v poradně (práce na svém problému) - prázdninový seminář. Metody: - klíč k životu - kineziologie – metoda ONE BRAIN (systém Tři v jednom) - REIKI.

Komunitní centrum pro děti a mládež od 6-ti do 20-ti let. Posláním tohoto zařízení je podporovat děti a mládež prostřednictvím nabídky programů k odpovědnému a tvůrčímu způsobu života.

Pořádáme kurzy potápění v Brně: -potápění od začátečníků po specialisty a instruktory.