Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Maloobchod, prodej, bazar, půjčovna: -lodě -motorové lodě -motorové a nafukovací čluny -závěsné motory -lana, kotvy, vodní hračky -záchrané vesty -lodní kosmetika -lodní elektronika -nerezový spojovací materiál -náhradní díly pro motory MERCRUISER, MERCURY. Služby: -školení a zkoušky VMP a VRP (řidičáky na lodě) ...

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -kurzy pro děti a dospělé -keramika -malování -výukové a tvořivé programy pro mateřské, základní a střední školy -arteterapie.

Poradenství, pomoc a dlouhodobé vedení: -klasická homeopatie -systémy alternativní léčby -pomoc a dlouhodobé vedení při chronických nemocech -aura-soma (léčba barvami, barevnými esencemi) -zdravý životní styl -přípravy k porodu -jóga -cvičení v těhotenství. Pobyty a semináře: -relaxační pobyty naplněné aktivitami k ...

Se zkušeným instruktorem z výšky 3700 - 4000m. První seskoky a základní kurzy s padáky křídlo Falcon s jistícími přístroji cypres z výšky 1200 - 1600m. AFF výcvik. .

-veřejné vnitrostátní letiště -mezinárodní neveřejné letiště -letecká škola -opravy letadel -aeroklub

Pořádání osvětových besed pro školy a zájmové organizace. Výroba filmů s leteckou tématikou a videopořady na zakázku. Nabídka P.R. služeb.

Letiště. Letecká škola, výcvik. Vnitrostátní letecká doprava.

Služby: -výuka společenského tance a společenské výchovy -discotance, výrazový tanec -taneční vystoupení, choreografie -GOGO tanečnice -zápis do taneční školy pro chlapce a dívky ve věku od 5let -zápis do základního tanečního kurzu -taneční kurz "nejen pro manželské páry" -pronájmy společenského sálu na společenské i ...

Rodinné centrum: Cvičení miminek od 3 měsíců do 3 let -aquaaerobik -plavání kojenců a batolat -výtvarné práce

Zájmové kroužky. Práce s dětmi. Taneční škola. Pořádání táborů.

Golfové hřiště: - devítijamkové hřiště - restaurace s terasou a krbem - Obchod PRO-SHOP. Golfová škola. Sídlo: Tř. 17. listopadu 1126/43, 77900, Olomouc, tel.č.: 602512822

Celoživotní vzdělávání dospělých: -kurzy, studium: -informační technologie -počítačové kurzy -řízení lidských zdrojů -ekonomika a podnikání -jazykové kurzy -rekvalifikační kurzy -řízení jakosti.

Dům dětí a mládeže Sluníčko. Pobočky: -Otrokovice, Tř.Spojenců 569 tel.:577927101 -táborová základna -Otrokovice, Štěrkoviště 1613 tel.:577927038 -Tlumačov, Masarykova 63 tel.:577929618.

Nakladatelství a společnost pro osobní rozvoj. Equilibrium s.r.o. je společnost pro osobní rozvoj, která se zabývá vzděláváním dospělých, pořádá zájmové kurzy a přednášky.

Nabízí: -kurzy kickboxu a K-1 thaiboxu -kondiční lekce -tréninky pro závodníky (amatéry i profesionály).

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Pobočka. Dům dětí a mládeže. Volnočasové aktivity pro děti a mládež.