Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Pobočka. Středisko turistiky. Volnočasové aktivity pro děti a mládež: - plastikové modelování - aerobik - stolní tenis - sebeobrana - jóga - mažoretky - hry v bazénu.

Pobočka. Středisko mladých přírodovědců. Volnočasové aktivity pro děti a mládež: - přírodovědné kroužky - teraristika - výpočetní technika - pohybové hry - aerobik.

Kurzy s foto a video tematikou. Natáčení, stříhání a úpravy videa.

Nestátní a nezisková organizace, která sdružuje neslyšící z celého Česka. Pořádáme kurzy znakového jazyka, plesy pro neslyšící, festival mluvící ruce, akce pro neslyšící a hájíme jejich práva.

Dům dětí a mládeže. Blansko, Sadová 45 - tel. 739 662 134.

Paleta–Centrum volného času. Pobočka JUNIOR – DDM Brno. Kurzy: -cvičení -keramika -aerobic -orientální tance -klub maminek -výtvarně dramatický -jóga -country dance -break dance.

Fantázie–Centrum volného času, pobočka JUNIOR – DDM Brno: -keramika -angličtina -výtvarka -flétna -florball -aerobic -kytara -počítače.

Dům* dětí a mládeže, DDM* JUNIOR: -věda a technika pro každého -výpočetní technika, modeláři a elektronika -dopravní výchova -keramika, výtvarná a rukodělná výchova -tělovýchova -hudební a jazyková výchova.

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -přírodovědecká stanice.

Vranováček–Centrum volného času, pobočka JUNIOR-DDM Brno. Kurzy: -obsluha počítačů, počítače -ruční práce a řemesla, paličkování -keramika -odbíjená, stolní tenis -modelářství.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...

Taneční studio. Taneční kurzy, semináře: -orientální tance. Pořádání zájezdů s výukou orientálních tanců.

Nabídka hudebních kurzů hry na klavír.

Klub Spirála Kladno. Kroužky: - Tai*-ji** - aerobik - cykloturistika - horolezectví atd.

Dětský klub a mateřská škola pro děti od 2 let. Výuka cizích jazyků - angličtina, rozvoz dětí školním autobusem, bio kuchyně, cvičení pro děti a rodiče, hlídání dětí, dětský klub a mateřské centrum.Velké množství kroužků a aktivit pro děti.

Střelnice: -možnost střelby -škola -provádění zkoušek adeptů na zbrojní průkaz všech skupin -kompletní příprava. Nákup, prodej: -zbraně -střelivo -střeleké potřeby. Půjčovna, pronájem, sevis, oprava: -zbraně.

Nabízíme kapitánské kurzy, samostatný pronájem lodi nebo i s kapitánem, pronájem luxusní lodi s posádkou, motorových člunů, velké motorové jachty.

Činnost: -speciální údržba stromů, -kurzy obsluhy řetězových pil.

Vývoj a tvorba: - software - ekonomický řídící systém pro firmy do 300 zaměstnanců - zakázkový software z oblasti databází. Ekonomické a účetní poradenství. Prodej: - ekonomický řídící systém pro firmy do 300 zaměstnanců. Školení uživatelů výpočetní techniky.

Agentura pořádá: - teambuilding - teamspirit - koučink - adaptační kurzy - programy pro firemní partnery - development a assessment.