Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Prodej výtvarných potřeb. Zakázková malba na dřevo, textil, porcelán, hedvábí, plátno, sklo. Malba dětských interiérů na zakázku. Pořádání výtvarných kurzů. Výroba šperků na zakázku. Malování na obličej. od 20.07.2011 do 19.07.2021

Služby: - kosmetika - vizážistika - kurzy - školení pro firmy. Prodej: - kosmetické a dekorativní přípravky.

Národní salon vín, vína. -pořádání soutěže vín "Salon vín České republiky" -prezentace vín -celkové zlepšení systému hodnocení, bodování vín ve všech soutěžích vín v ČR -provozovaní špičkové degustační pracoviště -odborné vzdělávání vinařů a degustátorů -zpřístupňování vinařské kultury -vytvoření databáze -školení, ...

Léčebná terapie hudbou a zpěvem, tancem, energetizace organismu, masáže reiki, harmonizace čaker. Relaxace. Výuky hry na klavír - děti i dospělí. Poradenství v oblasti rozvoje osobnosti, numerologie.

Zpracovávám texty: - seminární, bakalářské a diplomové práce, životopisy a motivační dopisy, korektury textů v českém jazyce a vytváření dalších textů - recenze, příručky apod.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

přerušení: od: 5.10.2011. Pobyty ny ranči: -jízda na koni pro začátečníky -výuka jízdy na koni pro děti -vyjížďky do přírody pro pokročilé -výcvik koní -obsedání koní -dále nabízíme koňský hnůj na slámě za odvoz -ovce a jehňata dle aktuální nabídky

Lyžařský areál. Lyžařská škola. Půjčovna lyží. Rychlé občerstvení. od 23.01.2013 do 23.01.2023

Kurzy - plavání děti, děti s rodiči od 25.04.2013 do 31.12.2099

Bar Kurzy - tanec salsa - taneční studio Herna od 26.05.2014 do 26.05.2024

Kurzy - břišní tance Vystoupení - břišní orientální tance od 19.06.2014 do 19.06.2016

Od 1. ledna 2014 firma dočasně pozastavuje činnost. Vzdělávací kurzy - pulsová diagnostika - akupunktura - orientální medicína.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti .

přerušení: od: 9.4.2014. Kurzy - reiki.

Hudební škola YAMAHA: - výuku zpěvu a hry na hudební nástroje pro děti

Prodej - tenisové vybavení tenisové rakety, bagy, výplety, tenisové míče značek WILSON, BABOLAT, VÖLKL, HEAD, DUNLOP - vybavení na lyžování Výuka - tenis pro všechny věkové kategorie Vyplétání - tenisové a squashové rakety.

Středisko praktického vyučování. Obory: -strojní kovář -strojírenská výroba -strojní mechanik -obráběč strojů -nástrojář.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti