Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Služby - kurzy paměťové techniky - firemní školení - teambuilding.

Služby: - tvarování postavy, cílené hubnutí a detoxikace organismu přirozeným způsobem - lekce - jóga, pilates, powerjoga - Vacushape - Lymphastim - vibrační plošina - Andulační systém HPP - Rolletic - masáž proti celulitidě

Hledáte kvalitní a spolehlivé kurzy či doučování matematiky, angličtiny nebo španělštiny? Vzdělávací centrum a jazyková škola VIA FUTURA v Opavě vás dokonale připraví k maturitní zkoušce a doučí v předmětech základních, středních i vysokých škol. Výuka probíhá individuálně tak, aby daný předmět zvládl opravdu každý. Dále Vám nabízíme vzdělávací ...

Kurzy, školení: - první pomoc pro firmy, jednotlivce, školy, - fyzioterapie - výživy

Kurzy: - taneční - pohybové - jazykové (angličtina)

Tenisové centrum - 5 tenisových dvorců s umělým povrchem - tenisové kurty - výuka tenisu, tenisová škola - vyplétání raket, servis - pořádání tenisových turnajů, táborů a soustředění - prodej tenisových potřeb.

Poradenství a vzdělávání v oblastech podnikového řízení, systému jakosti a péče o životní prostředí.

Služby: - výcvik psů Areál cvičiště se nachází v Říčanech u Prahy.

Služby: - poradna tradiční čínské medicíny - výuka, škola Aurikuloterapie

Prodej, oprava, přestavba: - výpočetní technika - počítače a jejich příslušenství - servisem výpočetní techniky - školením na profesionální úrovni - speciální oblast pak tvoří počítačové sítě, kde patříme ke špičce v oboru. Mimo jiné jsme také autorizovaným prodejcem zboží firem Canon a IBM. K našim hlavním cílům patří: - ...

Služby: - pronájem prostor - jazykové kurzy - kurzy osobnostního rozvoje - muzikoterapie - jóga, cvičení - masáže - terapie.

Služby: - soudní znalec v oboru kynologie - trénink a výcvik psů - přednášky, semináře

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).

Fotografické služby: -fotopráce -fotokurzy -fotoškola -podvodní fotografování -potapěčské kurzy -IANTD - international asociation nitrox and technical divers -technický potapěč a instruktor.

Plavecká škola - Olomoucké Káče - vanička od 3 měsíců - základní kurz od 6 měsíců - pokračovací kurz do 4 let - plavecký výcvik od 3 - 7 let.

Služby: - střelnice - kurzy - zbrojní průkaz - výuka střelby Zbraně - komisní prodej.

Počítačové kurzy v Příbrami. Pro jednotlivce i skupiny, pro začátečníky i mírně pokročilé, příprava na testy ECDL. MS Windows, MS Office, internet.

Kurzy - horolezectví - lezení po skalách.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - realizace a správa počítačových sítí - kurzy, školení (práce s počítačem a internetem)

Ski areál - sjezdovky, vlek, večerní lyžování, běžecké tratě - půjčovna lyží, skiservis - lyžařská škola.