Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Centrum pro výchovu a vzdělání.

Služby: - kurzy plavání doma s miminky ve vaně - masáže miminek - poradna kojení - cvičení pro maminky a batolata

Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

Zaměření na zdokonalování dětí v oblastech divadelního, filmového a muzikálového herectví, zpěvu a tance.

Služby - kurzy jógy - skupinové, firemní i individuální lekce jógy. Legerova 40, Praha 2

Služby: - IT služby - správa sítí - cloudové služby - IT outsourcing - správa PC - školení. Pejevové 3120/12 Praha 12, 143 00

Daňové a účetní služby: - zpracování a vedení účetnictví - zpracování a vedení daňové evidence - zpracování a vedení mezd a mzdové agendy - zpracování daňových přiznání. Další služby: - tvorba web stránek - výuka na PC, poradenství - zprostředkování obchodu a služeb.

Služby: - vydavatelská činnost Autoservis akdemie s.r.o. je vydavatelem odborného magazínu pneuservis /rychloServis - prodej zahraniční i tuzemské literatury/CD/DVD - pořádání seminářů a konferencí - reklamní agentura pneuSERVIS/rychloServis - redakce časopisu Vrchlického 1208 511 01 Turnov

Služby, sportovní tréninky: - osobní - běžecké - kondiční - squashové - badminton, tenis

Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Činnost: - vzdělávací akademie, kurzy pro trenéry, instruktory - odborné semináře, konzultace v oboru fitness, pilates, jóga - pilates studio - pohybové centrum.

Služby: - kurzy, výuka plavání pro děti od 4 - 15 let.

Služby: - přípravné kurzy matematiky

Služby: - doučování matematika, angličtina - SŠ, VOŠ, VŠ

Služby - vzdělání a konzultace pro zdravý životní styl - kurzy a semináře.

Služby: - individuální výcvik psů - hlídání psů (dlouhodobé, krátkodobé).

Škola Kineziologie světla, Automatická kresba, Diagnostika, Karmické konstelace, Fenomény světla, Meditace světla, výuka Nauky o světle. Nakladatelství CARUSELL - kniha a karty Mandaly uvědomění, kniha a karty Léčivé modlitby světla, kniha O duších a světle, atd. Centrum zdraví CARUSELL - čínská medicína, sebelečení, hlubinné terapie, ...

Jsme rádi, že Vás můžeme přivítat v našem novém mateřském centru Veverka. Máme pro vás širokou nabídku kurzů pro děti i dospělé. Mimo mateřského centra a všeho, co k němu patří vám můžeme nabídnout i útulnou kavárnu, kde si můžete vybrat z pestré nabídky teplých i studených nápojů, dobrého moravského vína i něčeho dobrého na zub.

Kurzy a rekvalifikace - osvědčeni o profesní kvalifikaci v oblasti vizážistiky - osobní make-up kurzy a semináře - kurzy pro začátečníky i pokročilé.

Letecká škola: - výcvik létání - zapůjčení, pronájem ultralehká letadla.

Služby: - semináře: finanční gramotnost, finanční bezpečnost, kurz spotřebitelské sebeobrany - akreditované kurzy: finanční poradce, základy podnikání, účetnictví, řešení platební neschopnosti osob, finanční a ekonomická gramotnost - poradenství: pro osoby ve finanční tísni, při podávání Návrhu na povolení oddlužení a Insolvenčního návrhu - ...