Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Dům dětí a mládeže. Nestátní výchovně vzdělávací zařízení pro školní a mimoškolní výchovu dětí, mládeže, pedagogických pracovníků a dospělých.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání ...

Alternativní centrum: - terapie, konzultace - kurzy - cesty na bosenské pyramidy - pobyt v pyramidě - výroba domácích pyramid - focení aury a diagnostika čaker - harmonizace prostoru - společenské a meditační aktivity.

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Poradenství a vzdělávání. Semináře. Rekvalifikace. Zájmové a zážitkové kurzy, sebevzdělávání. Řada kurzů je akreditována ministerstvem a máme u nich mnoho pozitivních referencí od účastníků. Jsme akreditováni pro poskytování rekvalifikací asistentek v administrativě, které firmám zaručuje výběr kvalitního zaměstnance a kandidátům rozšiřuje ...

Rodinné centrum - herna pro děti - kuchyňský kout - přebalovací pult - připojení na internet - možnost hlídání dětí - aktivní trávení volného času rodičů s dětmi - tvořivé a vzdělávací programy pro rodiče s dětmi

Návrhy zahrad Odborné konzultace v oboru zahradní architektura, kurzy a semináře Zahrady v souladu s přírodou, ekozahrady

Budo Budocan: - bojová umění - sebeobrana - Ji-Jitsu - cvičení sebeobrany - akreditované školení instruktorů sebeobrany, pracovníků SBS (civilní bezpečnostní služby) - školení SBS - psychologická poradna - soudní znalec: sebeobrana, bojové sporty, bojová umění. Výuka v projektech MBA.

Dům dětí a mládeže Slavičín je školské zařízení, které v souladu se zákonem 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, s vyhláškou č. 74/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání a se zřizovací listinou poskytuje zájmové vzdělávání. Jeho posláním je především osobnostní rozvoj dětí, žáků a studentů v oblasti ...

Taneční klub. Taneční lekce latinskoamerických tanců salsa, bachata, merengue, kizomba, zouk, west coast swing, ....

Pořádání - semináře - kurzy - poradenská činnost

Středisko pro volný čas dětí a mládeže - volnočasové aktivity, pořádání letních táborů.

Služby - kurzy fotografování - rekvalifikační kurzy na PC.

Taneční škola FoxyDance. Kurzy: - taneční a pohybová výchova dětí - taneční pro dospělé - pilates - fitness latina pro ženy.

Potápěčská škola: - kurzy potápění PADI, IANTD - kurzy NITROX. Prodej, půjčovna, opravy, servis: -potápěčské a plavecké potřeby. Plnění lahví. Zájezdy za potápěním. Potápěčský klub PDW.

Škola improvizace - semestrální trénink osobnosti - kurzy sebeprosazování, rétoriky, osobní prezentace.

Muzeum keramiky. Výroba, prodej: -tupeská keramika, -užitková majoliková keramika, -dekorativní majoliková keramika, -zahradní keramika. Kurzy: -keramické.

Prodej, montáž, oprava, servis: - kamerové systémy - počítače Počítačové kurzy, školení.