Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Kurzy a přednášky. Karty. Meditace. Reiki. Svíce.

Vzdělávání dospělých, pořádání kurzů (kurzy): - manažerské - počítačové, IT - celoživotní vzdělávání.

CoCo Coffee Company s.r.o. provozuje kavárnu s výběrovou kávou a realizuje různé druhy kurzů, jedná se například o kurz pro baristy, milovníky kávy a přípravy domácí kávy.

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Kurzy: -reiki -masáže

Činnost: - soukromá rehabilitační klinika Kurzy, semináře: - pro odborníky a veřejnost tel.: 739 498 917

Umělecký rozcestník soutěží, přehlídek, táborů a lektorů

Neformální, individuální výuka: - tanec. Taneční příprava na plesy. Příprava na novomanželský tanec Argentínske Tango Taneční pro dospělé Taneční pro skupiny na klíč

Společnost Školení první pomoci s.r.o. organizuje školení a kurzy první pomoci.

Aqua club Orca, s.r.o. poskytuje plavecké kurzy a korzy kojeneckého plavání.

EUROPEAN DIVING SCHOOL s.r.o. se zaměřuje na realizaci různých druhů potápěčských kurzů.

Lyžařský areál Zadov: -sedačková lanovka -lyžařské vleky na Zadově a Nových Hutích -dětské lyžařské vleky -pravidelně upravené sjezdové a běžecké tratě v délce 80 km. Lyžařská škola: -kurzy lyžování a snowboardu -pro děti i dospělé -školka - opatrovací služba. Ubytování: Chata Churáňov, tel.:388428219.

Společnost NUTRIADAPT s.r.o. se snaží vzdělávat a podporovat aktivní péči o vlastní tělesnou hmotnost a zdraví, pomáhá s redukcí váhy.

Doučování a příprava na přijímací zkoušky.

Bc. Kamila Žváková poskytuje lekce aqua aerobiku.

Jazyková škola: -anglický jazyka, angličtina -němčina, německý jazyk -italština, italský jazyk -francouzština, francouzský jazyk -španělština, španělský jazyk -ruština, ruský jazyk -čeština, český jazyk pro cizince -individuální kurzy -skupinové kurzy -intenzivní kurzy -konverzační kurzy -z kterékoli odborné oblasti -společnost je ...

K prameni zdraví, s.r.o. se zaměřuje na léčbu přírodní cestou a kurzy týkající se léčivé síly rostlin.

Výuka - břišní tance Taneční vystoupení - břišní tance

Poradenství ve výcviku psů agility Úprava, stříhání - psi

- taneční škola, taneční kurzy Rock' n' roll, Show dance, Step, Contemporary, Disco dance, Modern dance + Jazz dance, taneční průprava, přípravka pro nejmenší Vystoupení na kulturních akcích - plesová předtančení - choreografie na zakázku