Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Detektivní a informační služba - detekce odposlechů - odhalování nevěry - sledování osob a věcí - ochrana VIP osob - poradenské a analytické služby - ochrana ekonomických zájmů - kontroly zaměstnanců v pracovní neschopnosti Řešení problémových leasingů Výcviky se zbraní

Jednoleté přípravné studium na VŠ (Právnická fakulta UK, fakulty MU) - nulté ročníky. Pomaturitní studium. Víkendové přípravné kurzy. Odborná školení a semináře.

Dům dětí a mládeže. Vzdělávací a poznávací akce pro děti a mládež, kroužky, semináře, keramická dílna, loutková scéna, exkurze, soutěže, výstavy, besedy aj.

Nabízíme celoroční kurzy taekwondo WTF pro děti i dospělé. Zajišťujeme průběžný nábor, letní soustředění a možnost závodů.

Hudební škola YAMAHA. Programy pro děti od 18 měsíců i dospělé Výuka: -klávesy -keyboard -flétna-zobcová -kytara -klasická -popular -elektrická -baskytara -populární zpěv. Učebny: -ZŠ Vančurova -ZŠ U Červených domků -MŠ Štefánikova. YAMAHA POPULAR MUSIC SCHOOL. Maloobchod, prodej: -hudební nástroje, hudebniny ...

Výuka instrumentálních oborů: - zobcová flétna - kytara akustická - kytara doprovodná - elektrická kytara - basová kytara - keyboard - populární zpěv.

Ubytování, chata: -lyžařská škola B+B

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

Pořádání volnočasových aktivit pro děti. Kroužky, dětské tábory.

Prodej: hudební nástroje. Servis: hudební nástroje. Znalecké posudky hudebních nástrojů Hudební škola Yamaha. Výroba klavírových židlí.

Sedmimílové boty - zábava, adrenalin, sport. Výuka: - zábavný sportovní styl - vhodné pro muže, ženy i děti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - semimílové (skákací) boty. Zastoupení rakouské značky 7 leagve boot.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

- Pořádání seminářů osobního rozvoje - Řízená meditace, čištění a harmonizace aury - Reiki semináře - Výuka angličtiny pro dospělé - Překladatelská a tlumočnická činnost - Poradenská a konzultační činnost - Velkoobchod a maloobchod - Zprostředkování obchodu a služeb

Vzdělávání dospělých: - rekvalifikační kurzy - motivační programy - Akademie 3. věku - pronájem učebny

V Brně a okolí nabízíme cvičení tantra joga, pro začátečníky, pokročilé, jednotlivce, tantra pro páry. Tantra semináře, tantra meditace, tantra masáže. Tantra-osho, Tantra joga, tantra-joga pro muže, tantra-joga pro ženy, tantra-joga pro milence.

Karty, kurzy, Reiki, astrologie, numerologie, spirituální léčení.

Naučíme vidět Vás a Vaše děti bez použití fyzických očí. Pořádáme kurzy Intuitivní vnímání a Intuitivní vidění. Pomůžeme Vám probudit vnitřní informační centrum, díky jehož aktivaci budete schopni přijímat informace ze svého okolí bez použití základních pěti smyslů. Autorem metod je Mark Komissarov.

Pořádáme kurzy první pomoci pro firmy, kurzů první pomoci pro rodiče a veřejnost a také speciálních kurzů a záchranářských výcviků.

Výuka jazyků - angličtina, ruština. Výuka hry na klavír.