Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Provádí kurzy - integrální joga od osmi let po dospělé - tantra - Ajurvéda - cvičení a meditace Mezinárodní jogové tábory - víkendové akce s duchovní tematikou - tantrické víkendy.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Výuka - čínská bojová umění kung - fu, wu shu, kuo shu Moravská Asociace.

Nabízíme prostory swingers tantra klubu. Otevíráme výcvikové kurzy filipínských, kreolských, thajských a erotických masáží v Praze. Pořádáme pravidelné akce a vystoupení.

Organizace - kroužky pro děti hudební. počítačové, jazykové Doučování Dětský kroužek - angličtina - kytara - klavír

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.

Chcete naučit své děti dobře plavat? Hledáte plaveckou školu v okolí Prahy? Obraťte se na nás. Firma provozuje plavecké kurzy pro děti a mladistvé v Praze. Organizuje kurzy pro neplavce i pokročilé plavce. Firma má patnáctiletou tradici, navazující na plaveckeskoly.cz Mgr. Karla Bergla. Využijte naši nabídku a naučte své děti dobře plavat. Výuka ...

Výklad tarotových karet E - shop - potřeby pro masáže oleje, mýdla, masky Semináře, kurzy - baňková masáž - indická masáž hlavy - medová masáž - masáž čokoládou, ... Masáže (relaxační, čokoládové, lávovými kameny, medové, indické, proti celulitidě, zad, ...)

Knihy o psychologii, filozofii, rozvoj osobnosti, pozitivní myšlení, sebeléčbě. Nakladatelství a eshop. Pořádání seminářů a kurzů.

Kurzy - potápění Prodej - potápěčská technika.

Kurzy - příprava pokrmů ze surovin zdravé výživy Poradna - úprava stravovacích návyků - změna životního stylu.

Vzdělávání, sport: -jumping -kurzy. Prodej: -potravinové doplňky -sportovní oblečení -jumping trampolína.

Kurzy - plavání - pro malé děti, pro těhotné cvičení aquaaerobicu.

Kurzy, semináře - hlubinná regresní terapie