Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Přednášky a kurzy: - chování psů a koček. Poradna pro řešení poruch chování psů a koček.

Lovecké potřeby. Prodej a opravy zbraní: -krátké, dlouhé -úpravy krátkých zbraní pro IPSC -úpravy, opravy, ladění spouští -montáž optiky -nastřelování zbraní -repase všech zbraní -prodej střeliva. Školení a zkoušky žadatelů o zbrojní průkaz. Výkup a komisní prodej zbraní.

Prodej látek a pomůcek pro patchwork včetně hotových výrobků. Pořádání kurzů patchworku.

Firemní školky - komplexní poradenství v oblasti zřizování a provozování firemních školek. Kompletní zpracování projektu, zřízení školky na klíč, zajištění provozu firemních školek/dětských koutků. Pomůžeme Vám získat dotace z EU na firemní školku.

Potápěčská školakurzy - potápění Zdravotnická školeníkurzy - rescue kardio - pulmonální resuscitace + školení AED s možností získat certifikát

Cvičení pro těhotné. Soukromé a také individuální kurzy pro těhotné. Předporodní, porodní i poporodní asistence.

Terapie, kurzy, semináře, besedy a další: -rodinné konstelace -firemní konstelace -konstelace pro obchodní zástupce -vztahy na pracovišti - REIKI

Mám bohaté zkušenosti s moderováním akcí různého zaměření i ozvučením menších klubů. Zároveň v nich vystupuji jako DJ. Dále nabízím namluvení textů a dabování filmů. Pro zájemce vedu kurzy dabingu.

Prodej: -výpočetní technika -tiskárny -faxy. Počítačové kurzy-školení.

Škola orientálních tanců v jižních Čechách v Českých Budějovicích. Kurzy pro začátečníky i pokročilé.

Školení v oblasti datových komunikací se zaměřením na technologie Cisco. Realizace a zajištění širokého spektra leteckých činností. Lety po ČR a zahraničí, zkušební lety, přeškolení na typ, paravýsadky, letecká fotografie a další.

Taneční studio nabízí taneční kurzy.

Společnost zabývající se obchodními službami, realizací školení první pomoci, souvisejícími službami vč. konzultační činnosti při tvorbě traumatologických plánů a výrobou specializovaných lékárniček. Dále je společnost provozovatelem pražského módního salonu KRISTIANA ww.kristina.cz

Pořádání: -výtvarné kurzy - kreslení pravou mozkovou hemisférou, kurzy akvarelu, mandaly -kniha Základy realistické kresby.

Kurzy - Poznej sám sebe - Chození po uhlíkách - Reiki Alternativní medicína Masáže

Prodej, maloobchod, půjčovna: -potápěčská technika. Kurzy rekreačního i technického potápění.

Tenisová škola s kvalitními tenisovými trenéry

Vzdělávání dospělých a jiné vzdělání.

Mateřská škola a vzdělávací centrum: -pro děti od 3 do 6-7 let -pernamentní výuka anglického jazyka -kurzy golfu a anglického jazyka pro děti i rodiče -odpolední kroužky (keramika, flétna) -pobyt v solné jeskyni.

Baby club: - plavání kojenců, batolat, dětí - cvičení pro těhotné - plavání pro těhotné

Taneční škola, taneční kurzy: - pro začátečníky, pokročilé - pro děti, dospělé - pro základní, střední školy.

Jízdárna - výuka jízdy na koni - ustájení koní Semináře - výživa a krmení koní - chov a prodej koní.