Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Kadeřnictví ANDANIKA & VISAGE STUDIO proměny vizáže, minikurzy líčení, vlasová kosmetika

Vzdělávací agentura InfoPoint - vzdělávání - semináře

Firma Horolezecké centrum Brno provozuje tři lezecká centra v Brně s celkovou plochou 4100 m2. Pořádáme kurzy lezení pro začátečníky i pokročilé. Jsme partnerským polygonem firmy SINGING ROCK pro výuku práce ve výškách a záchranu. Prodáváme lezecké vybavení a vybavení pro práci ve výškách a záchranu. Provádíme rovize OOP, školení práce ve ...

Draci, větrníky a jiné poletuchy. Velkoobchod, prodej, půjčovna, poradenství, školení, servis, kurzy. Sortiment: -draky statické, jednošňůrové, delty, draky prostorové (3D), čínské, krabicové, akrobatické draky řiditelné dvou, tří až čtyř šňůrové pro venkovní i indoor létání, tažné draky (padáky, křídla), bugina MTB, travní lyže, trapézy, ...

Internetový obchod - NORDIC WALKINGOVÉ hole Kurzy - NORDIC WALKING - inline kolečkové brusle - cyklokurzy - skákací boty - TRX (sportovní kurz) Kurzy - lyžování Výživové poradenství.

Dům* dětí a mládeže, DDM*, centrum volného času Heleceletova: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -hudební -jazykové -přírodovědné -rodiče s dětmi -malování -výukové programy pro mateřské a základní školy -příměstské tábory.

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -malování -turistika -výukové a tvořivé programy pro mateřské, základní a střední školy -příměstské tábory.

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

Karty, kurzy, Reiki, astrologie, numerologie, spirituální léčení.

Pořádáme kurzy první pomoci pro firmy, kurzů první pomoci pro rodiče a veřejnost a také speciálních kurzů a záchranářských výcviků.

Bar Výuka a kurzy - hra kulečníku Billiard club - 10 poolových stolů 9 stop, 1 karambol 210 cm.

Pořádání kurzů. Nabízíme řadu kurzů, které vyhovují přijímacím testům na vysoké škole.

Poskytování kvalitního vzdělávání veřejnosti, zaměstnanců firem, státních institucí i neziskového sektoru.

Kurzy plavání pro děti i dospělé Kurzy plavání pro mateřské školy Cvičení ve vodě (aquaaerobic).... Jarní soustředění Letní soustředění u moře Zimní akce (lyžování)

Kurzy jachtingu na Brněnské přehradě: - jachtařské kurzy - kapitánské zkoušky a průkazy - specializované kurzy plachtění - kurzy 1. pomoci pro jachtaře.

Provádíme skládání, opravy a upgrade PC, čištění a zrychlení PC, instalace, odvirování, zálohy dat a rozvedení internetu. Instalujeme operační systém, ovladače a aplikace. Nabízíme instalace a konfigurace tiskáren či síťových prvků (routry, IP kamery). Učíme základní práci s počítačem.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: -informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Škola bruslení, inline bruslení, individuální lekce.

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...