Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Potápěčská škola, kurzy: - potápění. Pořádání: - zájezdy. Maloobchod, prodej: - potápěcí, potápěčská technika - plnění lahví.

Autoškola - výcvik řidičů Akreditované školící středisko - vstupní a pravidelná školení řidičů. Výcvik pilotů ÚLL.

Dům dětí a mládeže - sportcentrum. Středisko volného času. Zájmové vzdělávání. Městská hala.

Česká tábornická unie sdružuje dětské kluby, trampské osady a jednotlivce se zájmem o přírodu a život v ní.

Organizování volného času dětí a mládeže. Programová náplň: - školy v přírodě - lyřařské kurzy - ozdravné pobyty - víkendové akce - zábavné akce a soutěže pro děti - prázdniny.

Zájmové kroužky. Práce s dětmi. Taneční škola. Pořádání táborů.

Golfové hřiště: - devítijamkové hřiště - restaurace s terasou a krbem - Obchod PRO-SHOP. Golfová škola. Sídlo: Tř. 17. listopadu 1126/43, 77900, Olomouc, tel.č.: 602512822

Agentura pořádá: - teambuilding - teamspirit - koučink - adaptační kurzy - programy pro firemní partnery - development a assessment.

Vzdělávací aktivity: - akreditované kurzy, které jsou zaměřeny na základy podnikání a počítačové dovednosti. Detašované pracoviště: - 772 00 Olomouc, Březinova 7.

Základní umělecká škola. Obor: - hudební - výtvarný.

Základní umělecká škola. Obor: - hudební - taneční - dramatický.

Základní umělecká škola: - výtvarný obor - hudební obor.

Základní umělecká škola: - hudební obor - výtvarný obor - taneční obor - literárně - dramatický obor.

Speciální mateřská škola pro děti s více vadami. Speciální základní škola. Zvláštní škola pro žáky s více vadami. Pomocná škola pro žáky s více vadami.

Nehtová modeláž - - bazén, sauna Sportovní areál - badminton Tenisový trénink Sportovní a regenerační masáže - lymfodrenáže - baňkování - thajské masáže

Pořádání - tábory Pořádání - taneční kurzy Pořádání - lyžařská škola Sdružení - aplikace zážitkové pedagogiky Pořádání - zážitkové a vzdělávací kurzy

Výuka - břišní tance pro dívky od 5 let Turistický oddíl mládeže

Úklid - domácnosti Kobercové plochy podniky, firmy Hlídání - dětivenčení - psikrmení - domácí zvířata Doučování dětí - příprava na vyučování Organizace - dětské oslavy

Výuka a kurzy - japonské bojové umění ju jutsu