Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Nabízíme celoroční kurzy taekwondo WTF pro děti i dospělé. Zajišťujeme průběžný nábor, letní soustředění a možnost závodů.

Poradna, kurzy, semináře uvolnění stresu, únavy, depresí, psychických a zdravotní potíží získání sebejistoty, sebevědomí, osobní růst řešení problémů v mezilidských, partnerských, rodinných vztazích řešení problémů s dětmi, učením, s pamětí, se školou přípravka předškoláků a průvodce první třídou

Kurzy plavání metodou úplného ponoření pro dospělé i děti. Účinná výuková metoda plavání celým tělem místo klasického únavného plavání.

Pořádání: - dětské rekreace, letní a zimní tábory lyžařské kurzy, provoz rekreačních areálů, školy v přírodě, tematické pobyty, taneční skupina, pobyty v České republice a Itálii. Ubytování v Dvorské Boudě - horská chata

Internetový obchod pro osobní rozvoj. Lifekoučka, image stylistka a módní návrhářka Helena Bedrnová pro vás zajistí koučink, poradenství, semináře, přednášky a kurzy týkající se životního stylu a vaší image. Nabídne vám také e-poradnu, konzultace stylu, styling, asistenci při nákupech, optimalizaci šatníku, barvovou analýzu, terapii eft, ...

Šachová škola Prodej - šachové potřeby Nakladatelství - šachová tématika

Golfový trénink - individuální pro všechny hráčské úrovně - výuka ve skupinách - rodinné a dětské tréninky

Chcete studovat a zároveň pracovat? První studium reklamy z praxe a pro praxi! AD Institute je odrazovým můstkem pro úspěšnou kariéru v reklamě. Studujte pro získání praktických reálných zkušeností.

I Vám může být lépe. Pořádám kurzy, na kterých učím účastníky, jak zlepšit jejich život, jak se naučit řešit své problém, jak uzdravit své pocity a svůj život.

Kurzy - výtvarné - kreslení pravou mozkovou hemisférou

Fitness cvičení pro maminky s dětmi - cvičení pro těhotné - pohybové akce Kurzy - první pomoc

Poradenství v oblasti osobní image, lektorská činnost, pořádání kurzů a seminářů se zaměřením na celkovou vizáž. Poradenství v oblasti osobní image Osobní image je vlastně jakási vizitka člověka. Každý člověk se chce cítit dobře a proto se zaměřuji především na souhru zevnějšku s osobností, protože ta je velmi důležitá. Přeji si, aby se mé ...

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

Vydavatelství internetových serverů a publikací zaměřených na: - grafiku - webdesign - digitalní fotografii. Poskytujeme vzdělávací semináře a to jak pro širokou veřejnost, tak jednotlivým firmám, kterým pomáhá se vzděláváním zaměstnanců. Další oblast, ve kterých poskytuje Grafika Publishing vzdělávací služby je polygrafie.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti