Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Pod společným označením Yacht club Barrandov nabízejí společnosti Eridan s.r.o. a SK Yacht a ski již déle jak deset let služby v oblasti jachtingu a cestovního ruchu. Základnou pro rozvoj našich aktivit se v roce 1997 stal rekreační areál na Orlické přehradě který se rychle vžil do paměti jachtařů ale i všech ostatních milovníků Orlíka jako ...

Volejbalová škola Praha - jediný evropský projekt nespecifické primární prevence dětské kriminality a protidrogové prevence, který od ledna 1991 vyhledává, integruje a do dospělosti vychovává nikde nezapojenou mládež. Vše bez nejmenší podpory státu.

Nabízíme tandemové seskoky, AFF výcviky a firemní akce team building.

Výroba a prodej padákových kluzáků a tažných draků. Pořádání kurzů paraglidingu, powerkitingu, landkitingu a snowkitingu.

Výuka - hra na lyru Výroba - hudební nástroje Muzikoterapie

Zprostředkováváme práci se studiem angličtiny v Anglii. Zajistíme ubytování.

Centrum Tantra masáže Praha Nabízíme tantrické masáže určené ženám, mužům i párům. Zájmové kurzy kašmírská a klasická tantra masáže.

Fotografování - svatby Kurzy fotografování

Provoz rodinného centra, které nabízí hlídání děti, kroužky a další aktivity.

Prodej - kosmetické přípravky GARNETIC, ALCINA - BIO kosmetika bez konzervantů DR. GRANDEL Kosmetické studio - kosmetické služby - vizážistika - barevná typologie - péče o obličej, krk a dekolt - úpravy a barvení obočí a řas - poradenství typu pleti - kůry omlazující, vypínací, hydratační Kurzy - ...

JB COSMETICS (USA) je jednou z prvních a největších firem zabývajících se prodlužováním řas na americkém trhu. Podívejte se na 10 důvodů proč zvolit kurz prodlužování řas u JB COSMETICS.

Kurzy: - zumba - aerobik - power jóga Taneční studio - disco - show - hip hop - free style.

Výuka - Individuální výuka hry na klavír pro začátečníky i pokročilé, děti i dospělé.

Koučink a zdravý životní styl. Programy pro řešení obtížných životních situací, zvýšenou únavu a stres, změnu či rozvoj kariéry, zvládání konfliktů, vztahy a rodinu, efektivní hubnutí, práce s energiemi a celostní zdraví. Speciální programy pro ženy. Otevřené lekce a kurzy jógy (aktuální rozvrh na www.yogapage.org).

Hlídání dětí - služby v domácnosti pro seniory Doučování ČJ dětí prvního stupně ZŠ

Mezinárodní Asociace nitroxových a technických potápěčů. Kurzy potápění.

Agentura ISA-PRAGUE nabízí: -hlídání dětí -doučování -výuka jazyků -výuka práce na počítači -úklid bytů a kanceláří -hospodyně a chůvy -společnice, hostesky -péče o seniory

Internetový obchod - produkty pro břišní tanec zamačkávací rokail, kaloty, karabiny, závoje - polodrahokamy Kurzy - břišní tanec Internetový obchod - produkty pro břišní tanec (zamačkávací rokail, kaloty, karabiny, závoje, ...) Internetový obchod - produkty pro břišní tanec (zamačkávací rokail, kaloty, ...