Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Univerzita Nové doby je institut integrálních studií zaměřený na: - tělesné zdraví - emocionální vyrovnanost

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Vzdělávací středisko: - jazykové kurzy - odborné kurzy - studijní pobyty - přípravné školní kurzy.

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

MAATA je dobrovolné sdružení, které vzniklo na přání rodičů přicházejícíh na kouzelné místo umístěné v Tróji - Podhoří. Naším zájmem je vzdělávání dětí v systému pedagogiky Montessori v kombinaci s přísupem Respektovat a být respetován.

Dětský klub Kodymka nabízí celodenní vyžití pro děti různého věku. V malém kolektivu bude zajištěn individuální přístup ke každému dítěti dle jeho věku, potřeb a zájmů.

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

LETECKÉ SLUŽBY : LETECKÁ ŠKOLA – LETECKÝ VÝCVIK VRTULNÍK - VRTULNÍKY : - Soukromý pilot - PPL (H) - Obchodní pilot - CPL (H) (modulový kurz)

Letecká škola se zabývá výcvikem pilotů..

Zajišťování zahraničních praxí pro studenty technických vysokých škol.

Profesionálové v oblasti transformativního koučinku. Nabízíme online programy, osobní a firemní koučink postavený na základě Tří Principů. .

Pořádáme komunikační semináře - mediální trénink, krizová komunikace, společenské vystupování - etiketa.

Potápěčské kurzy, cesty za potápěním..

Služby: -kurzy, výuka, školení: -český jazyk a literatura -výuka cizích jazyků -výchovy a základy společenských věd -dějepis -ekonomika -písemná a elektronická komunikace -pedagogika -management škol -zakázková školení pro kolektivy.

Vývoj a organizace testování v rámci přijímacích zkoušek. Příprava na přijímací zkoušky.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Služby: -praktické ekonomické vzdělávání

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Jazykové kurzy. Vzdělávací programy pro děti. Kurzy osobního rozvoje.

Obecně prospěšná společnost TERRA-KLUB, o.p.s. je nestátní nezisková organizace s mnohaletou tradicí. Společnost TERRA-KLUB je svou činností zaměřena především na oblast školství ČR a cestovního ruchu ČR.

Klub REMEDIUM je otevřen pro všechny zájemce v důchodovém věku. Přicházejí k nám lidé, kteří mají touhu učit se novým věcem či dovolit si pravidelnou péči o své tělo či duševno. Jedním z důvodů je také příjemně strávený čas ve společnosti ostatních.

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.