Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Odborné semináře, rekvalifikační kurzy, konzultace: - pilates - jóga - fitness. Kurzy, lekce: - pilates studio - pohybové centrum.

Tenisová škola - kurzy tenisu - tenisové kempy - pořádáme turnaje. Další místo hraní: - adresa: Větrušická 842/23, 182 00, Praha 8 - Kobylisy

Služby: - vizážistka a stylistka - kurzy líčení - kosmetické služby

Služby: - vzdělávání dospělých a seniorů v různých oblastech.

Služby: - kapitánské kurzy, zkoušky - kurzy potápění Půjčovna, pronájem: - lodě pro mořskou i vnitrozemskou plavbu po celém světě.

Činnost: - soukromá filmová škola - vzdělávání v oblasti výroby filmů, 3D animací a herectví.

Společnost MERINIS, s.r.o. nabízí rozmanité spektrum kurzů a školení pro širokou veřejnost, firmy i státní správu. Pořádáme kurzy rozvoje osobnosti, jazykové kurzy a mezi naše služby patří také překlady jak běžných tak odborných textů. Sídlíme na Praze 2. Psychologie, organizace, služby: - výběrové řízení, metoda Assessment centre (AC) - ...

Fotografování Fotoateliér, fotografické kurzy pro děti - fotokroužek

Služby: - speciálně pedagogické poradenství - pomoc v doučování v českém jazyce, matematice i v cizím jazyce a i v dalších předmětech dle potřeb žáka, studenta - diagnostika a odstraňování potíží v učení a v řeči - styly učení – hledání cesty, jak se efektivně učit ( pro žáky ZŠ, studenty SŠ, VŠ - výuka češtiny pro cizince ( i děti) - ...

Karlínské centrum pro školáky - doučování - pomáháme dětem s poruchami dysgrafie, dysortografie - logopedie. Adresa: ZŠ a MŠ Lyčkovo nám. 6, Praha Karlín.

Výroba: - bytový textil Prodej, e-shop - látky, látek - látky na patchwork - vlna, vlněné příze - pomůcky, potřeby Kurzy patchworku.

Služby - kurzy jógy - cvičení, semináře.

Služby: - osobní či skupinové tréninky

Činnost: - kurzy afrického a moderního tance - kurzy kontaktní improvizace - taneční workshopy.

Služby: - kurzy plavání pro děti, miminka - výuka plavání pro mateřské, základní školy.

Služby - golfové tréninky a kurzy - prodej golfového vybavení - servis golfových holí. Působiště: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25 .

Taneční škola Vavruška: - výuka tance pro mládež a dospělé - individuální lekce - Lady Latino - taneční, pohybová průprava pro děti od 3 let.

Kurzy plavání pro děti: - plavání miminek, batolat - výuka plavání pro předškolní, školní děti.

Služby - programy rozvoje osobnosti - kurzy Feuersteinovo instrumentální obohacování.

Služby - instruktor zdravotní tělesné výchovy - trenér systému spirální stabilizace páteře - instruktor čínských zdravotních cvičení Zhineng Qigong.