Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Speciální základní a mateřská škola. Bezbariérová škola. Určeno pro žáky: - se specifickými vzdělávacími potřebami – poruchami učení, chování, se zdravotním oslabením nebo pro žáky s tělesným postižením - s mentálním postižením různého stupně anebo v kombinaci s více vadami - s autismem. Škoní družina. Školní jídelna. Odloučené ...

Základní škola, ZŠ** 1-5 ročník - tel.: 577991166 . Mateřská škola, školka, MŠ** - tel.: 577991107.

Statek - ubytování - kapacita 10 lůžek - minigolf - umělá ledová plocha - letní zahrádka s kapacitoíu 50 míst pro veřejnost otevřeno pouze o víkendech - vhodné pro firemní akce, školení, rodinné oslavy, svatby, dětské oslavy Tenisový kurt Dětský klub Mateřská škola Pořádají - dny dětí

Základní škola s polským jazykem vyučovacím (polská škola). Školní družina. Mateřská škola s polským jazykem vyučovacím (polská školka).

Základní škola. Škola je zaměřena všeobecně, větší důraz je kladen na osobnostní a sociální výchovu – rozvoj osobnosti dítěte, na sportovní výchovu a ekologickou výchovu, na nabídku volitelných předmětů a zájmových útvarů. Školní jídelna: - telefon: 558668090. Školní družina: - telefon: 603153550.

Základní škola, ZŠ - tel.: 577458227. Mateřská škola, školka, MŠ - tel.: 577458014.