Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Základní škola: - 1. - 5. ročník. Odloučené pracoviště Základní školy a Mateřské školy Baška, Baška 137. Školní družina.

Základní škola praktická (speciální škola). Vyučuje: - žáky s lehkým handicapem v 1. – 9. ročníku základní školy praktické - ve třídách speciální školy s přípravným stupněm pro žáky s těžkým mentálním, tělesným a smyslovým postižením od 6 do 20 let věku. Vzhledem k bezbariérovému řešení budovy jsou vytvořeny podmínky pro integraci tělesně ...

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené. Mateřská škola, základní škola: - třídy logopedické, třídy surdopedické. Střední škola a střední odborné učiliště - obory: - elektronické počítačové systémy (maturitní obor) - elektrikář - slaboproud (učební obor) - zahradník (učební obor). Internát.

Základní a mateřská škola. Mateřská škola: -tel.581705928.

Základní škola. Škola v přírodě, Zákopčí, 571644092.