Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola - kapacita 90 dětí - výuka anglického jazyka a hry na flétnu, kroužek výtvarného umění a aerobiku

Soukromá mateřské škola a centrum pro rodiče s dětmi. Zaměřená na český jazyk. Nabízíme rodinné prostředí, profesionální přístup a spoustu aktivit a kroužků. Kapacita je omezena, maximální počet dětí ve třídě je 15. Přijímáme děti od 3 let.

Jsme nezisková organizace Dobromysl Brno, z.ú. a provozujeme jesličky, školičku a kurzy pro děti a rodiče

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem.Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Josefínka mateřská škola s.r.o. MŠ Josefínka je pro děti od 2, 5 let Pouze 10 dětí ve třídě. V MŠ jsou dvě třídy (třída Lvíčat a Medvíďat) Program školky je rozšířen o výtvarnou výuku a logopedickou prevenci V zimě saunování dětí ve vlastní sauně Vše pod vedením kvalifikovaného, pedagogického personálu Příjemné prostředí v krásné vilce v ...

Státní mateřská škola pro 43 dětí se školní jídelnou.

Mateřská škola pro 30 dětí s jídelnou.

Služby: -hlídání dětí -školka -jesle pro děti od 6 měsíců. -doučování. Soukromá školka a jesle Brno nabízí profesionální hlídání a doučování dětí pro Brno a okolí. Soukromá školka Beránek vytváří podnětné místo pro rozvoj Vašeho dítěte, kde se dítě cítí spokojeně. Profesionální hlídání dětí ve městě Brně a okolí. Nabízíme Vám ...

Soukromá jazyková mateřská školka zaměřená na angličtinu.

Rodinná anglická školka s nadstandardním programem v angličtině. Abacus Adventures je anglická mateřská školka, situovaná v Praze 5 – Zbraslavi. Bohatý a na anglický jazyk zaměřený program naší školky směřuje k rozvíjení a povzbuzení dětské představivosti a sebedůvěry

Mateřská školka pracující na základě Rámcového programu pro předškolní vzdělávání s kapacitou 127 dětí.

Zástupce ředitele mateřské školy Čtyřlístek.

Provozování školky pro děti od dvou let.

Střední průmyslová škola elektrotechnická: -slaboproudá elektrotechnika -technické lyceum. Vyšší odborná škola: -výpočetní technika -lékařská elektronika -marketing výpočetní techniky -systémy informační -řídící technika -sociální práce. Pomaturitní a vyšší odborné studium.