Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola pro 92 dětí s jídelnou.

Provozujeme soukromé jesle i školku pro děti již od 6 měsíců v zázemí soukromého domu se zahradou a bazénem..

Mateřská škola a vzdělávací centrum: -pro děti od 3 do 6-7 let -pernamentní výuka anglického jazyka -kurzy golfu a anglického jazyka pro děti i rodiče -odpolední kroužky (keramika, flétna) -pobyt v solné jeskyni.

Česko - anglická školka s programem globální výchovy. Pedagogický tým složen z rodilých mluvčí a českých učitelů.

Mateřská škola pro 150 dětí s nabídkou kroužků a výuky angličtiny.

Mateřská škola pro 112 dětí s jídelnou. Zaměření na estetickou a ekologickou výchovu.

Provozujeme jazykovou školku zabývající se výchovou a vzděláváním dětí od nejútlejšího věku..

Dvojjazyčná česko-německá mateřská školka pro děti od 2 - 6 let. Program v obou jazycích vedou kvalifikované učitelky - rodilé mluvčí, dopolední program probíhá v německém jazyce, odpolední v jazyce českém. Školka se nachází ve zrekonstruované vile se zahradou v centru hlavního města. Školka je otevřena celoročně i v době letních prázdnin. Nad ...