Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Anglická školka. Školka s angličtinou.

Miniškolka Krteček, hlídání dětí. Nárazové hlídání.

Mateřská škola. Přijímáme další děti ve věku 2, 5 - 7let s docházkou v tomto i příštím školním roce.

Česko-anglická školka Kinder City Školka je provozována v prostorách, které jsou navrženy tak, aby na Vaše děti působily maximálně příjemně a Vaše děti se do školky těšily.

Soukromá mateřská škola Mateřídouška - klasické i anglické třídy.

Mateřská škola Creative Kids s výukou angličtiny. Moderní a profesionální centrum pro předškolní výchovu. Pro děti je připraveno kvalitní pedagogické a cíleně pozitivní zázemí. Možnost výběru dne docházky do školky, individuální přístup. Denní hlídaní - na přání zajistíme hlídání dítěte mimo otevírací dobu školky, včetně víkendu ...

Mateřská škola - městská část Řečkovice.

Mateřská škola - městská část Líšeň.

Mateřská škola - městská část Nový Lískovec. Školní kuchyně: 547 356 085

Soukromá školka, hlídání dětí, anglická třída, česká třída, Montessoriho třída aj.

Soukromá mateřská škola. Péče o dítě do tří let věku v denním režimu.