Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Poradenství, konzultace - údržba vozidel autokosmetika, leštění, ošetření kůže údržba automobilů Školení - používání autokosmetiky - strojní leštění

Vzdělávací programy, školení, semináře, kurzy: -manažérská příprava, semináře definování vzdělávacích potřeb, trénink dovedností -počítače, PC**, počítačové programy -profesní příprava obsluh technických zařízení a strojů -rekvalifikace -výuka jazyků (německy, anglicky, rusky, španělsky), překlady, tlumočení -odborná ...

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Preventivně výchovná činnost v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti PO požární ochrany: - výchova dětí v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva - vzdělávání pedagogických pracovníku v oblasti PO a OOb - výcvik instruktorů PVČ - příslušníci hasičského záchranného sboru a sboru dobrovolných hasičů.

Školení řidičů a uživatelů motorových vozíků: - základní a periodické školení řidičů motorových manipulačních vozíků. Školení v oblasti bezpečnosti práce. Zajištění technických kontrol.

Kurzy a školy: -astrologie -tradiční čínská medicína -základy reflexní terapie -celoroční škola TAROTU -škola symbolonu -kurzy angličtiny -tvůrčí fotografování -škola astromedicíny -celoroční škola fytoterapie -škola orientálních tanců a další. Měsíčník Po kapkách: -časopis pro rozvoj zdravého životního stylu.

Angličtina v Ostravě Výškovicích - ANGLIČTINA BEZ ZÁVAZKU - nabízí doučování, výuku, rozmluvení a konverzaci s českým lektorem i rodilým mluvčím také o víkendu a v období školních prázdnin. Pro zájemce s nepravidelnou pracovní dobou (nepravidelnou dobou školní docházky) nabízíme nepravidelné lekce nebo individuální lekce na směny (pravidelně ...

Konzervatoř zahrnující všechny umělecké obory včetně tanečního oboru a gymnázium s hudebním zaměřením.

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Vzdělávání dospělých. Učiliště je zaměřeno na vzdělávání a výcvik profesionálních hasičů pro získání odborné způsobilosti pro výkon jejich funkcí a na prohloubení znalostí ve speciálních kurzech.

Vzdělávací středisko. Večerní a víkendové kurzy, vzdělávací semináře: - pro firmy, podnikatele - pro nezaměstnané. Organizace, pořádání: - zájezdy nebo kulturní akce.

Jachting. Pronájem lodí, plachetnic kapitánské kurzy e-shop: jachtařské potřeby

Mateřská škola. Odloučené pracoviště Mateřské školy Hradec nad Moravicí.

Služby: - komplexní masérské, masáže - léčebné masáže - rituální resetovací masáže - klasické masáže - zážitkové relaxační masáže - Reiki - masáže lávovými kameny - baňkování - osobní konzultace a poradenství - numerologie a numerologické rozbory - školení - masérské, diagnostické, terapeutické kurzy, ...

Bospor Aréna. Služby: - Zimní stadion: - hokejový oddíl, krasobruslařský oddíl, škola bruslení, bruslení veřejnosti - Víceúčelová letní sportovní hala: - hřiště na badminton, tenis, volejbal, nohejbal a stoly na stolní tenis.

Jazyková agentura, jazykové kurzy, výuka - angličtina: - konverzace - skupinové a individuální kurzy - příprava na zkoušky - firemní kurzy - kurzy pro cizince - překlady, tlumočení.

Knihovna. Půjčovna: - knihy, časopisy.

Vzdělávací zařízení: - profesní i osobní rozvoj - coaching - firemní terapie.

Nabídka služeb při posuzování shody. Certifikace, inspekce, zkoušení.

Maloobchod, prodej: - kotevní a spojovací technika, spojovací materiál - technická chemie, chemické kotvení (speciální lepidlo) nářadí, nástroje - hutní materiál včetně barevných kovů - elektrické ruční nářadí - povrchové úpravy kovů. drobné slévárenské odlitky - rošty, roštnice kamnářské pláty - plotny a j. . nastřel. technika, ...

Regionální knihovnické služby, půjčování knih, časopisů a stolních her. Rezervace vypůjčených a blokace nevypůjčených dokumentů přes web. Meziknihovní výpůjční služba. Barevný tisk a kopírování z vlastních zdrojů. Laminování dokumentů A3-A8.

1. Poradenství - sociálním služby: Centrum pro rodinu a Občanská poradna 2. Vzdělávání - pro pedagogy a sociální služby